Gülben Ergen Çelik... ANNEANNEDEN GELEN HARÇLILARI OĞULLARINA DAĞITTI !..

Gülben Ergen Çelik... ANNEANNEDEN GELEN HARÇLILARI OĞULLARINA DAĞITTI !..

Hafta sonu oğullarıyla birlikte çocuklara özel eğlence merkezine giden Gülben Ergen Çelik, eğlence öncesi çocuklara anneannelerinin gönderdiği harçlık zarflarını dağıttı

Ünlü sanatçı Gülben Ergen Çelik oğulları Atlas, Ares ve Güney ile birlikte  çocuk şehri KidzMondo’da eğlendi.

Oğullarıyla hafta sonu keyfi yapan Gülben Ergen Çelik tema park girişinde çocuklara önce anneannelerinden zarf içinde gelen haftalık harçlıklarını dağıttı.

 Anneanne Gülser Bayar, 3 farklı renkteki zarfa torunlarının isimlerini yazmış ve içlerine hafta sonu harçlıklarını koymuştu. Annesinin verdiği harçlık zarflarını KidzMondo girişinde oğullarına dağıtan Gülben Ergen Çelik, “Anneannemizin geleneği… Hafta sonu harçlıklarını verir…

Atlas, Ares ve Güney de ya biriktirirler ya da harçlıklarının yettiği ölçüde istediklerini alırlar” diye konuştu. Eğlence öncesi harçlıklarını ceplerine koyan ve mutlulukları gözlerinden okunan Atlas, Ares ve Güney sonrasında anneleriyle birlikte parkta neşeli bir gün geçirdi. İtfaiyeciden pilota seçtikleri meslekleri deneyimleyen üçlüyü anneleri de keyifle izledi.  

Yaklaşık üç saat parkta kalan Gülben Ergen Çelik ve çocuklar sonrasında eğlenceye Trump Alışveriş Merkezi’nin çocuk katında devam etti. Atlas, Ares ve Güney eğlence sonrası harçlıklarıyla çocuk katındaki oyuncakçıdan alışveriş yapmayı ihmal etmedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.