Gülbin Tosun... "HABERCİ OLMAKTAN VAZGEÇMEM"!..

Gülbin Tosun... "HABERCİ OLMAKTAN VAZGEÇMEM"!..

Fox haberdeki başarısıyla milyonların beğeni ve sevgisini kazanan Gülbin Tosun, İstanbul Daysguide dergisi ile yaptığı röportajda ekrandaki samimiyetini gösterdi

Başarılı haberci sorulara tüm alçak gönüllüğüyle cevap verirken işinin kendisine yüklediği sorumluluklarında bilincinde olarak soruları cevapladı.

Yeniden dünyaya gelse yine haberci olmak isteyeceğini dile getiren başarılı haberci “Her ne kadar yıpratıcı bir meslek de olsa evet haberci olmayı yine isterdim. Ama bazen aklıma gelmiyor değil. Ben görsel anlamda yaratıcı bir insanım. Tasarımcı olabilirdim. Moda alanından, mimariye teknolojiye geniş bir yelpazede başarılı olabilirim ve büyük keyif alırım diye düşünüyorum ki aslında eğitim alabilirsem belki hala mümkün olabilir bu.  Bir de bugünkü Gülbin şimdiki mesleğini yapmıyor olsa hangi meslekte mutlu olurdu diye sorsanız o hayvanlarla ilgili bir iş olurdu. Kendimi bildim bileli tüm hayvan türlerinden büyülenmişimdir adeta. Büyük bir sevgi, şefkat hisseder,  merak duyarım dünyalarına” dedi.

İstanbul Days Guide dergisinde Gülbin Tosun röportajının yer aldığının duyulmasıyla kısa sürede bayilerde tükenmeye başlaması, ekranlardaki başarısının yazılı medyaya yansıması olarak da nitelendirilebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.