Gülden Karaböcek… DİNLEMEK SADECE 350 TL!..

Gülden Karaböcek… DİNLEMEK SADECE 350 TL!..

Bir dönemin en önemli ses sanatçılarından Gülden Karaböcek 350 TL karşılığında sahne alacak. Konya’da bulunan bir çorbacıda sahne aldığı görüntüleri ile uzun süre magazin gündemini meşgul eden sanatçıyı dinlemek isteyen hayranları 350 TL karşılığında kuru pasta, karışık çerez, meşrubat, çay, su ikramlarından yararlanacaklar hem de kadınlar matinesinde sanatçıyı dinleyecekler.

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre diğer şarkıcıları dinlemek için astronomik fiyatlar ödeyen müzikseverler Gülden Karaböcek'in sahne fiyatını fiyatını duyunca şaşkınlık geçirdiler.

Çorbacı da sahne almasıyla uzun süre magazin gündemi meşgul eden Karaböcek için yapılan Kadınlar Matinesi tanıtımında "Kuru pasta, karışık çerez, meşrubat, çay, su ve Gülden Karaböcek toplam 350 TL” denildi.

guldenkarabocek-kadinlarmatinesi-afis.jpg

“Hatıran Yeter”, “Dilek Taşı”, “Sürünüyorum”. “Nem Kaldı” ve “Ben Olmalıydım” gibi şarkılarıyla Türk müziğine damga vuran usta sanatçının sahne fiyatını fiyatını duyanlar "Bir kahve parasına koskoca sanatçı sahne alıyor " yorumunu yaptılar. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.