Güldür Güldür Show... ALPER KUL, KERİMCAN DURMAZ OLURSA!

Güldür Güldür Show... ALPER KUL, KERİMCAN DURMAZ OLURSA!

Güldür Güldür Show yeni bölümüyle 25 Ekim Çarşamba saat 20.00’de Show TV’de.

Komedinin vazgeçilmez adresi Güldür Güldür Show her hafta ekrana damga vurmaya devam ediyor. Yeni bölümü ile yine sosyal medyada en çok konuşulan konu olan Güldür Güldür Show bu sefer televizyon dünyasının renkli isimlerini ti’ye aldı.

7’den 70’e herkesin beğeniyle izlediği Güldür Güldür Show’a bu hafta Alper Kul’un Kerimcan Durmaz taklidi damga vurdu.

Televizyon programlarının fenomen karakterlerini canlandırıldığı skeçte Alper Kul, dansı ve esprileri ile herkesi kahkahaya boğdu. Doğa Rutkay, Aylin Kontente ve Aslı İnandık’ın da renkli karakterleri ile herkesin beğenisini kazandığı skeç sosyal medyada beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. 

BU HAFTA NELER OLACAK?

Özel sağlık sigortasıyla tedavi olmak isteyen İsmail’in işleri umduğu gibi gidecek mi? İsmail’in özel sağlık sigortası tedaviyi ne kadar ve nasıl karşılıyor olabilir? İsmail Tedavi olabilmek için nelerle karşılaşacak?

Program sunucusu Mehtap, aşık deyince karşısında Bilal ve Hayati’yi görünce ne tepki verecek? Aşık Bilal ve aşık Hayati birbirine neden küsmüş olabilirler?

Aralarında kim haklı? Aşıklar Bilal ve Hayati kendilerini nasıl savunacaklar? Aşık atışmasında tansiyonlar yükselince Mehtap ve Bahadır ne yapacaklar?

Kız arkadaşlarıyla tatile gelen Samet ve İbo yakın arkadaşları Mesut’a kız arkadaş ayarlamak isteyince ne ile karşılaşacaklar? Mesut’un karşı cinse karşı tutumu nasıl olacak?

Oğlu Bahadır’ın aldığı delik, defolu şortu değiştirmek isteyen Bilal’i nasıl bir sürpriz bekliyor? Defolu bir ürünü değiştirmek tiki Burcu ve ailesi karşısında ne kadar zor olabilir? Tiki Burcu ve ailesinin durum karşısındaki tutumları nasıl olacak?

Çocuklarının üstün zekalı olduğunu düşünen anneler Yeter, Sinem ve Mehtap arasındaki rekabet nasıl olacak? Gülşen hocanın oyunlarında çocukların performanslarına karşı anneler ne tepki verecekler? 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.