Güldür Güldür Show... BU HAFTANIN KONUĞU SİNAN AKÇIL!

Güldür Güldür Show... BU HAFTANIN KONUĞU SİNAN AKÇIL!

Ünlüleri tanıyalım köşesine ise bu hafta Sinan Akçıl konuk oluyor. Kahkahaların hiç durmadığı Güldür Güldür Show, 26 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Eğlencenin vazgeçilmez adresi Güldür Güldür Show, birbirinden renkli ve eğlenceli skeçleriyle yine herkesi kahkahaya boğacak... Ünlüleri tanıyalım köşesine ise bu hafta Sinan Akçıl konuk oluyor.  Kahkahaların hiç durmadığı Güldür Güldür Show, Cuma akşamı Show TV’de...

Hoşlandığı kız için cenaze törenine gelen İsmail, kendini vefat eden kişinin yakını diye tanıtırsa başına neler gelir? Sinem için küçük yalanlarına devam eden İsmail ne gibi durumlarla karşılaşacak?

Şevketi ihbar için gelen Bilal, o esnada sorgu odasında bulunursa neler yaşanır? Burcu Teyze’nin elmasını çalan şüpheliler arasında Bilal kendinin masum olduğunu kanıtlayabilecek mi? Şevket yapacağı laf oyunlarıyla gene paçayı kurtarabilecek mi?

Ünlülerin korkulu rüyası olan program Ünlüleri Tanıyalım’da bu haftaki konuk Sinan Akçıl? Mesut ve Sinan Akçıl’ın arası nasıl? Tüm zor sorular karşında Sinan Akçıl ne yapacak?

Hancılık kariyerinden sonra organik tarım işiyle uğraşan İbrahim’in misafirleri Bizans askerleri olursa ne olur? Kara Mesut’un da dahil olduğu kavgada tarladaki ürünler ve eşyalar zarar görürse İbrahim ne tepki gösterir? 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.