Güldür Güldür Show... CUMA AKŞAMI KAHKAHA GARANTİ!

Güldür Güldür Show... CUMA AKŞAMI KAHKAHA GARANTİ!

“Güldür Güldür Show”, 24 Mart Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de...

 

 

Eğlencenin vazgeçilmez adresi Güldür Güldür Show, birbirinden renkli ve eğlenceli skeçleri ile yine herkesi kahkahaya boğacak.

AVM’de yaşanan hırsızlık vakasından gözaltına alınan İbrahim masum olduğunu kanıtlamaya çalışıyor! Görgü şahidi olarak Tikigiller; Burcu, Sinem, İsmail ve Fikri çağrılırsa neler yaşanır? Komiser Hamza gerçek suçluyu yakalayabilecek mi?

Sunucu Bilal ve Profesör gurme doktor "Yeter Canlı ile Sabah Sabah Cinayet"te bu hafta, kocasını esrarengiz bir biçimde kaybetmiş Gülşen konuk oluyor! Gülşen’in kocası Mesut, Gülşen'i neden bıraktı? Şimdi nerede? Ne yapıyor? Hepsinin cevabı "Yeter Canlı ile Sabah Sabah Cinayet"te.

Varını yoğunu bir hana yatıran İbrahim, dükkanın açılışını yapıyor! Hancı İbrahim'in ilk müşterileri Bizans askeriyle Prenses, ve Kara Mesut olursa neler olur?

Elleriyle yazlık ev yapan Cimri Şevket ailesine bu evi beğendirebilecek mi? Cimri Şevket’in ev inşaatında malzemeden çalması başına ne gibi sorun açacak? Şevket'in eşi Yeter, Şevket'in bu hallerine ne kadar dayanabilecek?

Her işe geç kaldığında Patronu İsmail’e yalan söyleyen İbrahim’in bu seferki “bebeğim oldu” yalanı başına ne gibi dertler açacak? Patron İsmail ve eşi Aysel, Sinem ve İbrahim’in bebeğini görmeye gelirlerse neler yaşanır?

Hepsi bu hafta Güldür Güldür Show'da..

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.