Güldür Güldür Show... GUPSE ÖZAY VE JESSİCA MAY KONUK OLUYOR!

Güldür Güldür Show... GUPSE ÖZAY VE JESSİCA MAY KONUK OLUYOR!

Güldür Güldür Show, yeni bölümüyle 17 Ocak Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de.

 

Eğlencenin vazgeçilmez adresi Güldür Güldür Show, birbirinden renkli ve eğlenceli skeçleriyle yine herkesi kahkahaya boğacak...

7’den 70’e herkesi ekran başına kilitleyen, ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show sahnesine bu hafta Gupse Özay ve Yeni Gelin dizisinden Jessica May konuk konuk oluyor.

Kahkahaların hiç durmadığı Güldür Güldür Show, Çarşamba akşamı Show TV’de...

4 yıldır Kanada’da yaşadıktan sonra arkadaş ortamını özleyen İsmail’i nasıl bir şok bekliyor? Özlediği arkadaş muhabbetleri 4 yılda ne kadar değişmiş olabilir?

Arkadaşları Sinem, Mustafa ve Bahadır, İsmail’i hangi konularda çıldırtacaklar?

Yaralıların merhemi, dertlilerin dert ortağı Hayati’nin, “Yaralı Show”daki konukları kimler? Türkücü İbrahim, Yaralı Mehtap ve Bilal’in dertleri neler?

Program aracılığı ile köyüne yardım yapılmasını isteyen Bilal, derdini Hayati’ye anlatabilecek mi?

Bilal’e fırsat vermeyen Hayati, Bilal’i ne kadar zor durumda bırakacak? Yaralı Show’a katılan sürpriz isim Jessica May’in bir derdi var mı?

Yeni çıkan yönetmelikle, ülkeye lüzumsuz kişilerin girmesi yasaklanırsa ve bunu denetleyen kişi sınır polisi Hayati olursa neler yaşanır?

En büyük hayali gerçekleşen Hayati kimleri lüzumsuz görüp almayacak? Hayati’nin ülke için istediği kişiler nasıl tipler olacak? Kimler gerekli? Kimler gereksiz?

Eşler arasında kimin haklı olduğuna karar verilen program “Kim Haklı?”da Gülşen ve İsmail çiftinin sorunları ele alınıyor!

İsmail ve arkadaşları Mustafa ile İbrahim, kadınlar karşısında kendilerini nasıl savunacaklar? Kadınlara karşı tartışmalarda haklı olmanın bir sırrı var mı?

Gupse Özay’a bir hayli fazla benzeyen Çiğdem, tartışmada nasıl etkili bir yol izleyecek? Kim Haklı’da, erkekler mi yoksa kadınlar mı haklı çıkacak?

Hepsi bu hafta Güldür Güldür Show'da.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.