Güldür Güldür Show... HAFTANIN KONUĞU PELİN KARAHAN!

Güldür Güldür Show... HAFTANIN KONUĞU PELİN KARAHAN!

Eğlencenin vazgeçilmez adresi Güldür Güldür Show, ramazana özel birbirinden renkli ve eğlenceli skeçleriyle yine herkesi kahkahaya boğacak... Güldür Güldür Show, yeni bölümüyle 6 Haziran Çarşamba akşamı saat 20.45’te Show TV’de...

7’den 70’e herkesi ekran başına kilitleyen, ekranların komedi klasiği dopdolu bir bölüm ile karşınızda!

Ekranların sevilen yüzü Pelin Karahan’ın da konuk olduğu Güldür Güldür Show’un yeni bölümü Çarşamba akşamı Show TV’de...

Kına yerine bekârlığa veda partisi yapmak isteyen Sinem’i nasıl bir parti bekliyor? Sinem ve arkadaşlarının hazırladığı partiyi bozmak isteyenler kimler olabilir?

Yeni işinde Mesut nasıl bir sorumluluk alacak? Kazı çalışması için kimsenin geçmemesi gerekirken Mesut, karşıya geçecekleri engelleyebilecek mi? Mesut yeni işinin ilk gününde ilk görevini başarıyla tamamlayabilecek mi?

Pelin Karahan’ın konuk olduğu bölümde, sevgilisinin ailesiyle tanışacak olan Pelin’in tanışma faslı nasıl geçecek? Karşısındakini sürekli tercih yapma zorunluluğunda bırakan aile karşısında Pelin ne kadar dayanabilecek?

Sınavlara çalışma bahanesiyle kızların evine giden İbrahim ve Bilal için her şey planladıkları gibi gidecek mi? İbrahim ve Bilal’in planlarını kim bozacak?

Babasını kaybeden Mesut’a akrabaları ve yakınları nasıl destek olacaklar? Taziye evinde yapılması gereken adetler nelerdir? Fikri dayının evi tam bir taziye evine çevirme çabaları başarılı olacak mı?

Peki, eve gelen akrabalar ve yakınların gerçekten gelme amaçları ne? Mesut taziye evinde yaşanan tüm saçmalıklara ne kadar dayanacak?

Hepsi bu hafta Güldür Güldür Show'da.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.