Güldür Güldür Show... İBRAHİM VE BİLAL SPORA BAŞLARSA!!

Güldür Güldür Show... İBRAHİM VE BİLAL SPORA BAŞLARSA!!

Güldür Güldür Show, yeni bölümüyle 21 Şubat Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de...

Eğlencenin vazgeçilmez adresi Güldür Güldür Show, birbirinden renkli ve eğlenceli skeçleriyle yine herkesi kahkahaya boğacak... 7’den 70’e herkesi ekran başına kilitleyen, ekranların komedi klasiğinde birbirinden renkli skeçler ekrana gelecek. Kahkahaların hiç durmadığı Güldür Güldür Show, Çarşamba akşamı Show TV’de...

İsmini değiştirmek isteyen bir grup isim mağduru, isimleriyle ne gibi sorunlar yaşıyor olabilirler? Yeni isimleri ne olsun isteyecekler?

Evi satıp Bitcoin’e giren Hayati’ye ev halkı nasıl tepki gösterecek? Bitcoin gerçekten de doğru bir yatırım mı? Konya’dan gelen Mesut eniştenin bitcoin hakkındaki yorumu ne olacak? Hayati bu yatırım fikrini kimden akıl alarak yapmış olabilir?

Sporla alakası olmayan iki arkadaş Bilal ve İbrahim, hoşlandıkları kızları etkilemek için spora yazılırsa ne olur?

Her şey yolunda giderken İsmail durumu nasıl bozacak? İsmail’in spor bilgisinin kızları etkilemesine Bilal ve İbrahim ne tepki gösterecekler?

Hamilelik konusunda erkekler ne kadar bilgisiz olabilir? Kadınlar erkeklerin hamilelik konusundaki bilgisizliklerini kullanabilirler mi?

Hamilelik süresi boyunca eşinden her istediğini alan Yeter, Burcu’ya da bildiklerini öğretiyor! İki hamile kadın ne kadar garip aşerebilirler?

Eşlerinin her garip isteğini yerine getiren erkekler, ne zaman aydınlanacaklar?

Evinin önünde kocaman bir çukur gören Sinem teyze duruma ne tepki verecek? Başta torunu Şükran olmak üzere birçok kişi Sinem teyzenin durumuna çare bulabilecek mi? Alt tarafı çukurun kapatılması gerekirken olay ne kadar ciddi boyutlara taşınacak?

Hepsi bu hafta Güldür Güldür Show'da.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.