Güldür Güldür Show... KAHKAHA MAKİNASI ÇALIŞIYOR!

Güldür Güldür Show... KAHKAHA MAKİNASI ÇALIŞIYOR!

“Güldür Güldür Show”, yeni bölümü ile 27 Kasım Cuma akşamı saat 19.45’te Show TV’de!

İsviçreli bilim insanları Yeter ve Hüseyin ülkelerindeki nüfus azalması problemini çözebilmek için neler yapabilirler? Deneyler için gönüllü olan İsviçreli çift İbrahim ve eşi Sinem problemlerini çözebilecek mi? Deneyler için Türkiye'den giden birbirine çok aşık çift Mehtap ve Bilal İsviçre'nin aşk sorunlarını halledebilecek mi? 

Sevgilisi Aysel ile barışmak için onunla birlikte oyunculuk kursuna yazılan mafya babası Hüseyin ve sağ kolu Mesut'un başına neler gelebilir? Oyunculuk kursundaki diğer öğrenci İbrahim ve büyük oyunculuk hocası İsmail bu yeni öğrenciler ile anlaşabilecek mi? Hüseyin ve Aysel'in oyunculuk kariyeri nasıl ilerleyecek?

Ekranların en önemli tartışma programı İlişki Sahası’nda bu hafta neler olacak? Sunucu Sinem ve yorumcular Nezaket ve Burcu; kayınvalidesi Yeter'i yemeğe davet eden Mehtap'ın büyük maçını izliyor olacak…

70'li yıllarda Bir doğumgünü partisini basan komiser Şevket ve yardımcısı Mustafa aradıklarını bulabilecek mi? Doğumgünü kızı Aysel ve arkadaşları Bahadır ve İbrahim hangi kötülüklere bulaşmış durumda, Şevket her şeyi yanlış anlıyor olabilir mi? Mafya babası Mesut ile adamları Şevket'ten ne istiyor olabilirler?

Hepsi ve bol bol kahkaha yeni sezonu ile “Güldür Güldür Show”da…

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.