Güldür Güldür Show... MESUT TERAPİ SEANSI YAPARSA!

Güldür Güldür Show... MESUT TERAPİ SEANSI YAPARSA!

Yapımını BKM’nin üstlendiği, televizyon ve tiyatro tarihine adını altın harflerle yazdıran ‘Güldür Güldür Show’ 23 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00’de 356. bölümüyle ekrana geliyor.

Eşi Yeter ile tartışan Hüseyin bir türlü onunla neden tartıştığını çözemiyordur. Aynı şekilde Mustafa da eşi Burcu’nun soğukluğunun nedenini anlayamaz.

Paşa ile Jale’nin arası ise iyidir. Arkadaşlarının derdini gören Paşa aslında eşlerinin ne demek istediğini anlatan Muhat-App’i gösterir. Muhat-App’i yükleyen erkeklerle eşlerin arası iyi olsa da hanımlar Muhat-App’i öğrenince ortalık yine karışır.

Müteahhit İbrahim projenin son halini konuşmak için mimarlar Burcu ve Nazlı ile buluşur. İbrahim istemeden de olsa seksist tavırlar sergiler. Bu davranışlarını değiştirmek isteyen İbrahim bir türlü beceremeyince Burcu ve Nazlı masadan kalkar gider.

Televizyon program sunucusu Hayati’nin konukları Mehtap, Paşa ve Ozan’dır. Konuklar zaman makinesi ile Cumhuriyetin 100. yılındaki sanatçılar ile tanışacaklardır. Ancak sırasıyla gelen isimler herkesi şok eder. Hayati programı kapatırken şaşkınlığı gizleyemez.

Etkili terapi yöntemleriyle adından söz ettiren Mesut’a bir grup gelir. Herkes klasik terapi seansı beklerken Mesut her şeyi tersten yapar. Realist konuşmalarıyla karşısındakilerin hayattan beklentilerini düşürmesini ve bu şekilde daha iyi hissetmelerini sağlar.

Hayati, eşi Yeter ve çocukları Jale ve Bahadır yeni bir salgın haberiyle sarsılır. Kara sevda salgınına yakalananlar gördüklerine kör kütük aşık olur. Aile salgın dolayısıyla yaşanan kapanmada kimseyle göz göze gelmemeye dikkat eder fakat sonunda Hayati aynaya bakarken kendi kendine aşık olur.

Jale'nin neden trip attığını öğrenmek isteyen Mesut, Trip Peşinde programına katılır. Uzmanlar ve birçok katılımcının yer aldığı programda Mesut tribin nedenini bir türlü öğrenemez. Sonunda Mesut Jale’ye evlilik teklifi eder.

Ancak Jale ‘Benim derdim evlilik mi?’ der ve gider. Programın sunucusu İsmail ise ‘Trip yamandır sonunda nedenini öğreneceğiz ve yine haksız çıkacağız’ der.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.