Güldür Güldür Show... MESUT'A GECE YARISI GELEN TELEFON ORTALIĞI KARIŞTIRIR!

Güldür Güldür Show... MESUT'A GECE YARISI GELEN TELEFON ORTALIĞI KARIŞTIRIR!

Yapımını BKM’nin üstlendiği, televizyon ve tiyatro tarihine adını altın harflerle yazdıran ‘Güldür Güldür Show’ 9 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00’de 354. bölümüyle ekrana geliyor.

İsmail dedesinin mezarına mermer yaptırmak için Fikri ile yola çıkar. İkili yolda ihtiyaçları nedeniyle farklı farklı dükkanlara girdiklerinde esnafın şovlarıyla karşı karşıya kalırlar.

Mesut’a gece vakti iş yerindeki bir kadın tarafından gelen telefon eşi Burcu ile arasında sorun olur. Mesut ışığı kapatırken elektrik çarpar ve tekrar uyanıp zamanı geri sardığını fark eder. Ardından bunu defalarca yapan Mesut hiçbir şekilde tartışmadan haklı çıkamaz.

İsmail çocukları Çiçek ve Ozan ile konuşurken onlara anlamsız tepkiler verir ve kendi zamanında her şeyin ne kadar zor olduğundan bahseder. İsmail’in annesi Feride, İsmail’in kolejde okuduğunu ve güzel bir çocukluğu olduğunu söyleyince İsmail’in anlattığı gibi şeyler yaşamadığı ortaya çıkar.

Paşa, İbrahim’le anlaşamadığı için ondan pek hoşlanmaz. Yeter ve Çiçek, Paşa ve damadı İbrahim birbiriyle daha çok vakit geçirsinler diye kamp alanında onları yalnız bırakır. 

İbrahim, Paşa’nın kamp talimatlarını yanlış anlar ve uygulayamaz. Paşa uyku tulumunda yatarken zehirli örümcek onu ısırır, İbrahim hiç düşünmeden zehri emer ve Paşa’yı kurtarır fakat zehri emerken fazla kan emince Paşa hastanelik olur.

Köyde yaşayan Mehtap evinin kapısını boyar. Nazlı nine ise bunun köye lanet getireceğini söyler. Boyalı kapı bir anda turistlerin gözde yeri olur ve herkes kapının önünde fotoğraf çektirmeye gelir.

Gelen turistlerin artmasıyla köyde mekanlar açılır, zenginleşen köylülerin kimisi madde bağımlısı olmuş kimisi ailesini bırakmış köy dağılmıştır. Aklına Nazlı ninenin sözleri gelen Mehtap kapısını kırar.

İbrahim, İsmail, Hüseyin ve Fikri aslanlarla dövüştürülecek olan gladyatörlerdir. Sezar Hayati ve Kleopatra Jale bu dövüşü izlemek isterken gladyatörler halkı arkalarına alınca isyan çıkar.

Terapist olan Mehtap terapi ücretine zam yapmaya karar verir. Güncel terapi ücretini duyan hastaların hepsi düzeldiğini ve terapiye ihtiyaçları olmadığını söyler. Sonunda müşterisiz kalan Mehtap ise terapiye ihtiyaç duymaya başlar.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.