Güldür Güldür Show...RAMAZAN’A ÖZEL BİRBİRİNDEN RENKLİ SKEÇLER!

Güldür Güldür Show...RAMAZAN’A ÖZEL BİRBİRİNDEN RENKLİ SKEÇLER!

Güldür Güldür Show, yeni bölümüyle 16 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.30’da Show TV’de...

Eğlencenin vazgeçilmez adresi Güldür Güldür Show, Ramazan’a özel birbirinden renkli ve eğlenceli skeçleriyle yine herkesi kahkahaya boğacak...

7’den 70’e herkesi ekran başına kilitleyen, ekranların komedi klasiğinde Ramazan ayına özel birbirinden eğlenceler ve sürprizler var.

Ramazan eğlencelerinin vazgeçilmezleri Güldür Güldür farkıyla ekranda olacak! Güldür Güldür oyuncularından oluşan koro şarkılarıyla geceye renk katacak.

Usta oyuncu Altan Erkekli ve Güldüy Güldüy Show Çocuklar sürprizleri ile bu Çarşamba Show TV’de...

Ramazan eğlencelerinin değişmez ikonları Karagöz ve Hacivat Güldür Güldür’de! İki eski dost Hacivat ve Karagöz’ü nasıl bir gün bekliyor? İkilinin anlaşamama sebebi ne olabilir?

Oruç tutarken Bilal ne gibi zorluklar yaşıyor? Oruçluyken değişen Bilal çevresine neler çektirecek? Orucun üzerinde yarattığı siniri yenmek isteyen Bilal’in imtihanı Hayati ile olursa neler yaşanır?

İftira aile büyüklerini bekleyen Yeter ve ailesi nasıl hazırlıklar yaptı? Bu kadar önemli olan aile büyüğü kim olabilir? Karşılarında Mesut enişteyi gören aile halkı ne tepki gösterecek?

Ramazan akşamlarının değişmez programı “Ramazan Neşesinde” Fikri Hoca, Ramazan ayı ile ilgili merak edilen soruları cevaplıyor. Stüdyo konukları;

Ramazan ile ilgili birbirinden ilginç sorularla karşılaşan Fikri hoca, konuklara ne tavsiyeler verecek?

Hoşlandığı kızı yemeğe çıkarmak isteyen İsmail, bunu iftar çadırında yapınca başına neler gelecek? İsmail, Ramazan çadırını lüks bir restoran gibi gösterebilecek mi?

Hepsi bu hafta Güldür Güldür Show'da.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.