Güldür Güldür Show... SEZONU KAHKAHA GARANTİSİ İLE AÇIYOR!

Güldür Güldür Show... SEZONU KAHKAHA GARANTİSİ İLE AÇIYOR!

Güldür Güldür Show, yeni sezonuyla 11 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de...

KAHKAHA DOLU SKEÇLER YENİ SEZONUYLA

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW’DA!

 

 

Eğlencenin vazgeçilmez adresi Güldür Güldür Show, birbirinden renkli ve eğlenceli skeçleriyle yine herkesi kahkahaya boğacak... Kahkahaların hiç durmadığı Güldür Güldür Show, yeni sezonuyla Çarşamba akşamı Show TV’de...

Mutluluğu bu sefer Rusya’da arayan Törkiş Bilal, Burcu ile evlenmek üzereyken nasıl bir sürprizle karşılaşacak? Bilal’in mutluluğuna kimler engel olacak?

Sözde Burcu’nun aile dostları gizli ajanlar İbrahimski, Mehtapovic, Fikrikov, İsmailovski, Mesutoçkov, Burcu’dan ne istiyorlar? Fenomen dizi Sambalı Konak’ta mutlu son nasıl olacak?

Türkiye’nin parlayan yıldızı Sinem Vaşak yeni klibi için dansçı arıyor! Menajeri Mesut dans yarışmasındaki adayları görünce ne tepki verecek?

Rakiplerinden yaşça büyük olan İsmail’in performansı Mesut’u etkileyecek mi? İşini tutkuyla yapan İsmail bakalım diğer yarışmacılar arasından kendini gösterebilecek mi?

Yeni baba olmuş Mesut, Yeter olmadan parkta çocuğuna bakabilecek mi? Bebek ağlayınca ne yapmalı?

Mesut’un imdadına yetişen diğer park babaları İbrahim ve Bilal, Mesut’a nasıl baba olunacağını anlatacaklar? Peki, İbrahim ve Bilal nasıl babalar?

Parktaki yeni babalar için nasıl adetler var? Kendini hiç alışkın hissetmediği yerde bulan Mesut iyi bir baba olabilecek mi?

Hayatlarında ilk defa kurumsal bir şirkette iş alan İsmail Usta ve yardımcısı Fikri’yi sandıkları gibi kolay bir iş mi bekliyor?

İsmail Usta ofis çalışanlarıyla anlaşabilecek mi? Plaza dili ne kadar farklı olabilir? Olayları çok yanlış anlayan İsmail Usta ve Fikri plaza diline ne kadar dayanabilecek?

İnternet sitesinden sevgili sipariş eden Yeter, 5 yıldan sonra bozulan sevgilisi için müşteri hizmetlerini arıyor! Müşteri hizmetleri Yeter’e yardımcı olabilecek mi?

Kudret tedaviye cevap verecek mi? Teknik Servis sorunun kaynağını bulabilecek mi? Yeter internetten sipariş ettiği sevgilisiyle arası düzelecek mi?

Hepsi bu hafta Güldür Güldür Show'da.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.