Güldür Güldür Show... SÜPER ÇOCUK EVLENİYOR!

Güldür Güldür Show... SÜPER ÇOCUK EVLENİYOR!

“Güldür Güldür Show”, yeni bölümü ile 20 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de...

Mustafa’nın ailesi için kız istemek ne kadar zor olabilir? Tüm aile fertlerinin sahip olduğu ilginç tikler başlarına nasıl işler açacak? Mustafa'nın abisi şarkıcı Buray söylediği şarkılarla ortamı yumuşatabilecek mi?

Süper kahraman, süper çocuk ile sevgilisi Burcu'nun düğününde neler yaşanıyor olacak? Burcu'nun babası Bilal neden süper çocuk Mesut'a karşı çıkıyor? Düğün sırasında insanları kurtarmaya giden Mesut'u bekleyen Burcu bu duruma alışabilecek mi?

Sevgilisi Sinem ile maça giden Hüseyin ve  en yakın arkadaşı Mesut hangi büyük sürprizle karşılaşacak? Sinem'in karşı takımın amigosu olduğunu öğrenen Hüseyin, karşı takım taraftarları içinden sağ çıkabilecek mi?

Hayranı olduğu son dönem Türk sinemasının en önemli yönetmenlerinden olan Hüseyin'in ailesiyle yaşayan ve annesiyle birlikte altın günlerine katıldığını öğrenen Yeter, bu durum karşısında nasıl davranacak?

Eve zorla LCD televizyon alan cimri Şevket televizyonun parasını nasıl çıkaracak? Cimri Şevket'in karısı Yeter ve çocukları Mehtap ile İbrahim Şevket'e rağmen televizyon izlemeyi başarabilecek mi?

Hepsi ve bol bol kahkaha “Güldür Güldür Show”da…

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum