Güldür Güldür Show... 'YILBAŞI ÖZEL PROGRAMI'NDA YILDIZLAR GEÇİDİ!

Güldür Güldür Show... 'YILBAŞI ÖZEL PROGRAMI'NDA YILDIZLAR GEÇİDİ!

Yapımını BKM’nin üstlendiği, televizyon ve tiyatro tarihine adını altın harflerle yazdıran ‘Güldür Güldür Show’ 31 Aralık akşamı yılbaşı özel bölümüyle yeni yıl neşesini Show TV’de ekrana taşıyacak.

Kahkaha dolu yılbaşı skeçleri, sürpriz konukları ve eğlenceli performansları ile Güldür Güldür Show, izleyicilere keyif dolu bir akşam yaşatacak.

Güldür Güldür Show’un yılbaşı bölümündeki skeçler;

Paşa, Yeter ve kızları Çiçek ile damat adayı düz İbrahim dağ evinde yılbaşı kutlamak isterler. İbrahim her zamanki gibi komutları düz algılar ve yılbaşı oyunlarını oynayamaz. Kimse İbrahim yüzünden keyif alamaz.

İllüzyonist Enver Ertaş gösterisi yer alacak.

7 Bela Hüseyin ile arkadaşları, yılbaşı kutlaması yapmak ve kızlarla tanışmak için mekana gider. Tanıştığı kızların belalıları Kargaburun Ozan’a ve arkadaşlarına kim olduklarını bilmeden telefondan atar yapar. Ozan ve arkadaşları mekana tank ile gelince Hüseyin ve arkadaşları saklanır. Ortaya çıkınca kendilerini sihirbaz kişiler olarak tanıtır.

Metin-Eda Özülkü, Sibel Alaş, Jale ve Seyyal Taner ile “Şimdi 90’lar”!

Bebek İsmail hastanede yeni yılın ilk bebeği olarak dünyaya gelir ve diğer bebeklere hava atar. Bakanlar arar ve herkes istediğini yapar fakat sakallı bir bebeğin doğması popülerliğini elinden alır.

Muammer Ketencoğlu ve Balkanlar da bu özel gecede yer alacak.

Hayati ailesiyle birlikte yılbaşını kutlarken Mesut enişte de akrabaları tarafından Hayatilere yollanılmıştır. Mesut enişte her zamanki gibi boş hikayelerini anlatır. Piyango çekilişi olduğunda ise herkes biletini yırtar fakat Hayati biletin kendine çıktığını düşünür.

Cumhuriyet’in 100. yılına özel hazırladığı marşıyla Norm Ender konuk olacak.

guldurguldur-yilbasi1.jpg

İbrahim evde arkadaşlarıyla yılbaşı partisi yapmayı planlar fakat İbrahim’in huysuz babaannesi Sürahi Hanım gelir. Sürahi Hanım gençlere sataşıp huzursuzluk çıkartır ve eğlenmelerini engeller.

Açeyla Topaloğlu-Berkay Tulumbacı’dan keyifli performans!

Yeter, arkadaşları tarafından yeni yıla girmek için mekana getirilmiştir fakat Yeter gece sonunda herkesi toplama görevi kendisine düşeceğinden korkar. Arkadaşları Yeter’e problem çıkmayacağı için söz verir.

Nazan Öncel şarkılarıyla müzik ziyafeti yaşatacak.

guldurguldur-yilbasi2.jpg

İsmail, Hayati ve Hüseyin eşleri Burcu, Nazlı ve Jale ile fasıl yemeğine gitmişlerdir. Erkekler kadınlara dans edemediklerini çünkü hiç dans ederken görmediklerini söyler, kadınlar sırasıyla çıkıp çok iyi dans edince mekandan iş teklifi gelir.

‘Güldür Güldür Show’ yılbaşı özel bölümüyle Pazar akşamı saat 20.00’de Show TV’de.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.