Güldür Güldür Show... YİNE HERKESİ KAHKAHAYA BOĞACAK!

Güldür Güldür Show... YİNE HERKESİ KAHKAHAYA BOĞACAK!

Güldür Güldür Show, yeni bölümüyle 14 Şubat Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de...

 

Eğlencenin vazgeçilmez adresi Güldür Güldür Show, birbirinden renkli ve eğlenceli skeçleriyle yine herkesi kahkahaya boğacak...

7’den 70’e herkesi ekran başına kilitleyen, ekranların komedi klasiğinde birbirinden renkli skeçler ekrana gelecek. Kahkahaların hiç durmadığı Güldür Güldür Show, Çarşamba akşamı Show TV’de...

Kolu ağrıyan İsmail’e yardıma çevresindekiler yetişiyor. İsmail’in kolu ağrıyınca çevresindekiler ona ne gibi teşhisler koyacak, ne gibi tedaviler önerecek?

Sanat filmlerinin usta yönetmeni Taylan, sanat filmi çekerken ne gibi sorunlar yaşıyor? Mesut’un lafını düzgün söylememesi yüzünden filmin son sahnesinin çekilememesi Taylan’ı çıldırtacak!

Mesut’un diyalogu gerçekten zor mu yoksa bilerek mi yapıyor? Yönetmen Taylan Mesut’a daha ne kadar dayanabilecek?

Evli çiftlerin birbirine zaman ayırabilmesi ne kadar zor olabilir? Kudret ve Mehtap’ın evliliği çocuk olduktan sonra ne kadar değişti? Kudret evliliğinin heyecanını korumak için ne gibi uğraşlar verecek?

İlişkilerinde kendilerini işçi gibi gören arkadaşlar İsmail, Bilal ve Cavit, nasıl bir ilişki yaşıyorlar? Sevgililerinden habersiz bir tatil organize ederlerse ne olur?

Evlilik kredisi için banka banka gezen Mesut ve Sinem’i son gezdikleri bankada nasıl bir sürpriz bekliyor? Mesut eski sevgilisi Yeter’i görünce ne tepki verecek?

Hepsi bu hafta Güldür Güldür Show'da.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.