Güldüy Güldüy Show Çocuk... BU HAFTANIN KONUĞU AYŞEGÜL ALDİNÇ!

Güldüy Güldüy Show Çocuk... BU HAFTANIN KONUĞU AYŞEGÜL ALDİNÇ!

Sempatikleri ve yetenekleriyle kısa zamanda herkesin gönlünde taht kuran, sunucu koltuğunda Ezo Sunal’ın oturduğu Güldüy Güldüy Show Çocuk birbirinden renkli konukları ile Cumartesi akşamı saat 22.00’de seyirciyi ekrana kilitleyecek.

Programın bu haftaki konuğu ünlü sanatçı Ayşegül Aldinç. Güzelliğinin yanı sıra çocuklarla iletişimi ile de kendine hayran bırakan sanatçı, son albümünden kendisi ve Durum Leyla parçalarını söyleyecek.

Programın bir diğer sürprizi ise Güldüy Güldüy Çocuk oyuncularının korosu. Çocuklar birbirinden eğlenceli şarkılara komik mizansenler ile eşlik edecekler.

Yalnızca doğruların konuşulduğu program “Ben Seni Dinledim”de program konukları bu hafta yine derin bir konuyu ele alıyorlar. Hububat fiyatları! Program konukları Hüseyin, Mesut, Fikri ve Yeter hangi konulara el atacaklar?

Üniversite sınavından iyi bir puan alan Sinem hangi mesleği seçecek? Sinem’in babası Hayati, annesi Aysel ve akrabaları Sinem’in kararlarını nasıl etkilemeye çalışacaklar? Hayati, Sinem’e kendi istediği bölümü okutmak için hangi yöntemlere başvuracak?

Alışveriş merkezinde yaşanan hırsızlık vakasından gözaltına alınan İbrahim masum olduğunu kanıtlamaya çalışıyor! Diğer şüpheli Bahadır, İbrahim’i suçlu göstermek için hangi yollara başvuracak? Görgü şahidi olarak Tikigiller; Burcu, Sinem, İsmail ve Fikri çağrılırsa neler yaşanır?

%100 Türk robotu olan Hüseyin’i, sahibi Fikri Çılgın Profesör Mesut’a satarsa neler yaşanır? Hüseyin’in laboratuvarda karşılaşacağı diğer robotla, Sinem, Yeter ve Mustafa, Hüseyin’e ne tepki verecekler? Robotlar üzerinde çılgın deneyler yapan Mesut’tan kaçmak için Hüseyin robot arkadaşlarıyla nasıl bir plan yapacak

Hepsi bu hafta Güldüy Güldüy Show Çocuk’ta!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.