Güldüy Güldüy Show Çocuk... BU HAFTANIN KONUĞU HÜSEYİN TURAN!

Güldüy Güldüy Show Çocuk... BU HAFTANIN KONUĞU HÜSEYİN TURAN!

Güldüy Güldüy Show Çocuk, yeni bölümüyle 22 Temmuz Cumartesi akşamı saat 22.00’de Show TV’de.

Sempatikleri ve yetenekleriyle kısa zamanda herkesin gönlünde taht kuran Güldüy Güldüy Show Çocuk yeni gününde ve yeni saatinde ekrana gelecek!

Sunucu koltuğunda Ezo Sunal’ın oturduğu Güldüy Güldüy Show Çocuk birbirinden renkli konukları ile Cumartesi akşamı saat 22.00’de seyirciyi ekrana kilitleyecek. Programın bu haftaki konuğu halk müziğinin önemli sanatçısı Hüseyin Turan olacak!

İsmail patronun gözüne girmek için yılbaşı partisi düzenliyor! Patronunu ve onun eşini etkilemek ne kadar zor olabilir? Sıkıcı geçen yılbaşı partisine Bilal nasıl bir giriş yapacak?

Birbirlerini çok seven iki ailenin huzurlu günleri ne kadar sürecek? Hiçbir konuda anlaşmazlık yaşamayan Bilaller ve İbrahimler ailesi, hangi konuda fikir ayrımına düşecekler? Aralarından su sızmayan iki aileyi çocuklar nasıl iki dakikada darmaduman edecek?

Süt ninesini görmek için köye gelen Kem gözlü Şevket kendini bir anda olayların içinde bulur. Dut festivaline hazırlanan halkın hazırlıkları Şevket’in hoşuna giderse neler yaşanır? Rekorlar kitabını girebilmek için bin bir emekle büyüttükleri dutlarını Şevket görürse ne olur?

Güldüy Güldüy Show ekibi bu hafta da sizlere “6 adımda nasıl iyi bir evlat olunur?”u gösterecek! Annelerimize nasıl davranmalıyız? Bizden bir şey isterse hangi zaman aralığında onu yapmalıyız? Annemizden bir şey isteyeceksek bunu hangi yollardan yapmalıyız?

Eve conta değiştirmek için giren fakat evin altını üstüne getiren Hüseyin Usta tadilatı ne zaman bitirecek? İsmail, bu sürekli iş çıkartan adama daha ne kadar dayanabilecek?

Hepsi bu hafta Güldüy Güldüy Show Çocuk’ta!

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.