Güldüy Güldüy Show Çocuk... İREM SAK VE DOĞUKAN MANÇO GÜLDÜRECEK!

Güldüy Güldüy Show Çocuk... İREM SAK VE DOĞUKAN MANÇO GÜLDÜRECEK!

Fenomen eğlence programı Güldür Güldür Show’un çocuk versiyonu Güldüy Güldüy Show Çocuk izlenme rekorları kıran ilk bölümünün ardından ikinci bölümüyle seyirci karşısına çıkıyor.

Sunucu koltuğunda Ezo Sunal’ın oturduğu Güldüy Güldüy Show Çocuk’un bu haftaki konukları İrem Sak ve Doğukan Manço.

Güldüy Güldüy Show Çocuk eğlenceli skeçlerinin yanı sıra sürpriz konukları ile de izleyenleri şaşırtacak ve eğlendirecek.

Güzelliği ve yeteneğiyle herkesi büyüleyen İrem Sak, çocuklarla birlikte sahnede kahkaha dozajını yükselten bir performansa imza atacak. Doğukan Manço ise hem babasının hem de kendi şarkılarıyla geceye damgasını vuracak.

Okul kantininde alışveriş yapmanın püf noktaları neler olabilir? Çok aç olan ve kantinden bir şeyler almaya çalışan Bilal'in başına neler gelecek? Üst sınıflar ile Bilal arasındaki savaşı kim kazanacak? Altı adımda kantinin nöbetçi öğrencisi, sıraya kaynak yapanlar, kantinci ve son sınıf öğrencileri ile nasıl mücadele edilir öğrenme zamanı!

Otobüs şoförü olan Bilal, muavin olan oğlu Mustafa'ya hostes olan Nezaket'i istemeye giderse neler yaşanır? Nezaket'in pilot olan babası Şevket ile otobüs şoförü Bilal arasında bir anlaşma olabilecek mi? Mesleğine kendini kaptıran ikili arasındaki mücadele nasıl sonuçlanacak? Mustafa ve Nezaket kavuşabilecek mi? 

Eşinin cimriliğinden bunalan ve ayrılmak isteyen Nezaket çocukları İbrahim ve Mehtap'ın ricasıyla, eşi Şevket'le son bir yemek yerse neler olur? Şevket cimriliğinden vazgeçebilecek mi? Restorandaki garsonla, kemancıyla, çocuklarıyla mücadele halinde olan Şevket cebinden para çıkmasına engel olabilecek mi?

Damadı süper kahraman olan ve onunla nişan alışverişine çıkmak zorunda kalan kayınpeder Bilal ile süper çocuk damat Mesut arasındaki problemlerin nedeni ne? Bilal'in eşi Nezaket ile kızı Burcu süper damat ile Bilal'in arasını bulabilecek mi? Şehre saldıran dev gorili yenen ve Dilek'i kurtaran Mesut'u gören Burcu onu affedecek mi? Bilal damadı için neler yapacak?

Nişanlısının annesi Burcu'ya kendini sevdirmek için onu Uludağ'da bir otele götüren Yeter ve nişanlısı Bilal'in organizasyonu başarılı olacak mı? Bilal'in abisi İsmail ve yengesi Sinem bu organizasyona destek olacak mı? Yeter, Burcu'nun kendisini sevmesini sağlayabilecek mi? Otel görevlisi İsmail'in tuhaf davranışlarının nedeni ne?

Hepsi bu hafta Güldüy Güldüy Show Çocuk'da...

 “Güldür Güldür Show”, ilk bölümü ile 15 Temmuz Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de! 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.