Güldüy Güldüy Show Çocuk... SEYYAL TANER ÇOCUKLARLA!

Güldüy Güldüy Show Çocuk... SEYYAL TANER ÇOCUKLARLA!

“Güldüy Güldüy Show Çocuk”, yeni bölümü ile 18 Şubat Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de...

Sempatiklikleri ve yetenekleriyle kısa zamanda herkesin gönlünde taht kuran Güldüy Güldüy Show Çocuk yeni bölümüyle seyirciyi yine ekrana kilitleyecek.

Sunucu koltuğunda Ezo Sunal’ın oturduğu Güldüy Güldüy Show Çocuk birbirinden renkli konukları ile Cumartesi akşamına neşe katacak.

Programın bu haftaki konukları ise Türk Pop-Rock müziğinin efsane şarkıcısı Seyyal Taner, sempatik oyuncu Çetin Altay ve Burcu Ada Soysop yönetiminde çalışan Güldüy Güldüy Show Korosu olacak.

Seyyal Taner unutulmaz parçalarından “Son Verdim  İşine”nin yanı sıra yeni parçası "Arap Saçı"nı da ilk defa televizyonda seslendirecek. Güldüy Güldüy Show Çocuk’un bir diğer konuğu sempatik ve yetenekli oyuncu Çetin Altay Karadenizli robot tiplemesiyle herkesi kahkahaya boğacak.

Programın sürprizlerinden biri ise Güldüy Güldüy çocuklarından oluşan koro performansı olacak.

Dükkanını kurumsal hale getirmek isteyen börekçi Hüseyin'in hayalleri gerçekleşecek mi? Hüseyin'in eşi Nezaket ve dükkan çalışanları İbrahim, Fikri ve Mehtap duruma nasıl tepki gösterecek?

Süpermarkette alışveriş yapmanın 6 adımı ne olabilir? Annesiyle alışveriş yapmak için markete giden Hüseyin'i hangi sürprizler ve olaylar bekliyor? Hüseyin sorunsuz bir şekilde marketten sadece istediği şeyleri alıp çıkmak için hangi 6 adımı izlemeli?

Bilal'in kebapçısına mekanı değerlendirmek üzere ünlü gurme İbrahim gelirse neler olur? İbrahim'in aşırı iştahı karşısında Bilal ve şefi Mesut neler yaparlar? İbrahim'in büyük sırrı ne olabilir?

Uzay gemisiyle kaza yapıp İbrahim ve Mehtap'ın yaşadığı eve düşen uzaylı Hüseyin’nin başına neler gelecek?

Hepsi ve Güldüy Güldüy Show çocuk oyuncuları, Ezo Sunal ve konukları bu hafta Güldüy Güldüy Show Çocuk'ta..

  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.