Güliz Ayla... OLMAZSA OLMAZ!

Güliz Ayla... OLMAZSA OLMAZ!

Güliz Ayla, albümden önce ilk olarak söz ve müziği kendisine ait olan, düzenlemesi ise Efe Bahadır' a ait olan "Olmazsan Olmaz" isimli şarkısı ve video klibiyle müzik sektörüne merhaba dedi.

Ben Güliz Ayla. Sizlere küçük bir sürpriz olarak "Olmazsan Olmaz" temalı kartları yapıp yolllayan  ve bir kaç gündür dijital ortamlarda teaser'ı yayınlanan benim. Müzik piyasasında uzun süredir olan ve pek çok sanatçıya vokalistlik yapan, solo projesiyle ilk defa karşınıza çıkacak olan, kendi şarkılarını yazıp söyleyen, kısacası "olmazsa olmaz"ı MÜZİK olan biriyim...

-​Güliz Ayla, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Batı Müziği bölümünü kazandıktan sonra müzik kariyerine Metin Özülkü, Extra Orkestra ve Işın Karaca gibi isimlere vokal yaparak başladı. 

Herşey artık bir albümle müzik kariyerime devam etmeliyim kararını vermekle başladı, sonra yollar Efe Bahadır ve Sıla Gençoğlu ile kesişti ve sağolsunlar onlar da benimle aynı heyecanı paylaşıp albümüme prodüktör olmayı kabul ettiler. Sonrası da Day1Turkey ile kesişen yollar ve Sony Music ile imzalanan albüm sözleşmesi… 

-​Güliz Ayla, ilk albümünde prodüktör olarak birçok başarılı şarkıya imza atan ve son dönemlerde yaptıkları başarılı projelerle de dikkat çeken Efe Bahadır ve Sıla Gençoğlu ile yola çıktı.

Şimdi siz içinizden “Albüm diyorsun  ama, dijital platformlarda yayınlanan bir şarkı,  Youtube’da ve TV kanallarında yayınlanan bir klip var ortada, albüm nerede?” diye düşünebilirsiniz. Hemen açıklayacağım efendim.  Albümümüz bitmek üzere ama bir türlü gelmeyen baharın, geliyorum sinyallerini daha fazla göz ardı edemedik ve içimizde kaynayan enerjiyi sizinle paylaşmak istedik. 

Gelelim şarkımız Olmazsan Olmaz’a... Sözleri ve bestesi bana ait olur kendilerinin...
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.