Güliz Ayla..."SEVGİLİM" E ROMANTİK KLİP!..

Güliz Ayla..."SEVGİLİM" E ROMANTİK KLİP!..

Kendi adını taşıyan ilk albümüyle geçtiğimiz yılın en iyi çıkış yapan sanatçılarından olan Güliz Ayla, albümünün üçüncü video klibi 'Sevgilim'i müzikseverlerle buluşturuyor.

Şarkı yazarı ve yorumcu kimliğiyle adından sıkça söz ettirmeye başlayan başarılı sanatçı Güliz Ayla, albümünün son video klibini sözü ve müziği kendisine ait olan 'Sevgilim' şarkısına çekti.

Yönetmenliğini Nihat Odabaşı'nın üstlendiği video klip Silivri'nin farklı yerlerinde çekildi. Tutkulu bir aşk hikayesinin anlatıldığı klip, uzun metraj bir filmin fragmanı tadında kameraya alındı.

Başarılı şarkıcıya klipte, 2014 Best Model Of Turkey 1.si Cansu Melis Karakuş ve 2010 Best Model Of Turkey 3.sü Samet Sırmalı eşlik etti. Çiftin Silivri'de yapılan çekimleri 2 gün sürdü. Üç farklı konsept ile kamera karşısına geçen Güliz Ayla'nın çekimleri ise 1 günde tamamlandı. 

Geçtiğimiz 14 Şubat Sevgililer Günü'nde tüm sevgililere özel olarak sosyal medyada paylaştığı lirik video ile dinleyicilerin beğenisini kazanan ve kliplenmesi için yoğun istek alan "Sevgilim" şarkısı, Pazartesi günü video klibiyle tüm müzik kanalları aracılığıyla müzikseverlerle buluşacak.

İŞTE GÜLİZ AYLA'NIN "SEVGİLİM" İSİMLİ ŞARKISININ TEASER'I...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.