Günay Musayeva... ZEKİ, SEKSİ VE ASİL "SÜREYYA"!..

Günay Musayeva... ZEKİ, SEKSİ VE ASİL "SÜREYYA"!..

Günay Musayeva 'Cesur Yürek' dizisindeki karakteriyle seyirciyi heyecanlandırdı

Başrollerini, Onur Tuna, Hüseyin Avni Danyal ve Ruveyda Öksüz’ün paylaştığı “Cesur Yürek” dizisinde Azerbaycanlıünlü manken, oyuncu Günay Musayeva güçlü, zeki, asil ve seksi bir kadın olan Süreyya karakterine hayat veriyor. 

Yapımcılığını Fark Film'in üstlendiği ekranların sevilen dizisi ‘Cesur Yürek’in başrollerini, Onur Tuna, Hüseyin Avni Danyal ve Ruveyda Öksüz’ün paylaştığı “Cesur Yürek” dizisinin kadrosuna Azerbaycanlı ünlü manken, oyuncu Günay Musayeva dahil oldu.

gunaymusayeva_cesuryurek_1.jpg

Güzelliği ve başarılarıyla sık sık adından söz ettiren Azerbaycanlı ünlü manken, oyuncu Günay Musayeva sürpriz bir karakterle ekranlara gelerek dizi izleyenlerinden tam not aldı. 

gunaymusayeva_cesuryurek_2.jpg

Bölgesel sorunları ve uluslararası siyaset ile stratejileri de konu edinen "Cesur Yürek" dizisinde güzel oyuncu Günay Musayeva, güçlü, zeki, asil ve seksi bir kadın olan Süreyya karakterine hayat veriyor.

Zengin önemli bir ailenin kızı olan Süreyya, eğitimli ve aynı zamanda uluslararası siyasete ilgili bir karakterdir.

Aynı zamanda evli olan Süreyya dünyaya hükmetmek için çevresindeki tüm gücü kullanmaktan çekinmeyen, kudret sahibi bir kadın olarak diziye yeni bir soluk kattı.  

Dizinin seyircisi ise Süreyya rolüne hayat veren Azerbaycanlı ünlü manken, oyuncu Günay Musayeva’yı ekranlarda görmekten oldukça mutlu...

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.