Günebakan... HERKES ONLARI ARIYOR!

Günebakan... HERKES ONLARI ARIYOR!

Trakya'nın küçük ve sevimli köyünde yaşanan komik olayları anlatan 'Günebakan' 26 Temmuz Pazar günü 3. bölümüyle 20.50'de ATV ekranlarında...

3.Bölüm Özeti:

Günce ve Rüzgar ters esen rüzgara yakalanıp ani bir iniş yaparlar. İndikleri yere tek ulaşım deniz yolu olması sebebiyle yardım beklemekten başka çareleri yoktur.

Ferdi, Rüzgar’ın gözden kaybolup telsiz bağlantısının kopmasıyla birlikte arama kurtarma ekiplerini harekete geçirmiştir. Bununla birlikte köy halkı da onları bulmak için kendince yollar ararlar. Arif ve Kornet Osman, Fettah’tan teknesini isterler fakat alamazlar. Bunun üzerine tekneyi kaçırıp Rüzgar ve Günce’yi aramaya çıkarlar.

Bir yandan da kasabada yapılacak Kiraz Festivali hazırlıkları devam etmektedir. Festival için bir güzellik yarışması düzenlenecektir ve Burak Kut da konuk sanatçı olarak sahne alacaktır.

 

BURAK KUT YENİ ŞARKISI İLE İLK KEZ GÜNEBAKAN’DA

Pazar akşamları ekrana gelen Günebakan dizisine ünlü sanatçı Burak Kut konuk oluyor.

Başrollerinde İsmail Ege Şaşmaz, Sümeyra Koç, Tarık Papuççuoğlu’nun yer aldığı Günebakan’ın üçüncü bölümüne ünlü sanatçı Burak Kut konuk oyuncu olarak katılıyor.

burakkut_gunebakan.jpg

Burak Kut, önümüzdeki günlerde müzik marketlerde yerini alacak olan yeni single albümü için hazırladığı, söz ve bestesi kendisine ait “Olduğu Kadar Olmadı Kader” adlı parçayı ilk kez Günebakan’da seslendirecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.