Günebakan...  KÜÇÜK KASABADA BÜYÜK AŞK!

Günebakan... KÜÇÜK KASABADA BÜYÜK AŞK!

Trakya'nın küçük ve sevimli köyünde yaşanan komik olayları anlatan 'Günebakan' 2 Ağustos Pazar günü 4. bölümüyle 20.50'de ATV ekranlarında...

 

4.Bölüm Özeti:

​Günce’nin İstanbul’dan arkadaşları yamaç paraşütü için kasabaya gelmişlerdir. Bunu öğrenen Esra, Günce’yi arkadaşlarına rezil etmek için bir plan yapar. Fettah, Arif ve Kornet Osman’a aralarını düzeltmek için mangal teklifi yapar. Tekneyle denize açıldıklarında Fettah’ın gerçek niyeti belli olur.

Teknesini izinsizce alan Arif ve Osman’ı cezalandırmak için Fettah onları denizin ortasında bırakır. Hapishaneden kaçan bir mahkûmun Gündedi kasabasına gelmesi özellikle Belediye’de panik yaratır. Mahkûmu bulmak için kasaba halkı seferber olur.

 ​

GÜNEBAKAN’A GÜZEL TRANSFER

Reyting canavarına karşı kendini yenileme formülüyle zirvede kalma yolunu seçen TV dizi filmleri arasında ATV ekranlarının başarılı yapımı Günebakan bünyesine en güzel transferi yaptı. Ekranların sevilen yüzü Esra Sönmezer’i kadrosuna dahil eden başarılı yapım, başladığı günden beri izleyicinin ilgi odağı olmayı başardı.

esra_sonmezer_01.jpg

Sevilen oyuncu Esra Sönmezer “Kadrosuna dahil olduğum Günebakan’ı bende izliyordum, şimdi projenin içinde olmak ve başarısı yolunda emek vermek benim için mutluluk” dedi. Dizi filme Oktay karakterini canlandıran başarılı oyuncu Hakkı Ergök’ün  sürpriz çıtır sevgilisi Alev  olarak dahil olacak olan Sönmezer “Oynayacağım karakter esrarengiz ve izleyiciyi her bölümde şaşırtacak bir yapıya sahip, böyle bir karaktere hayat verecek olmak beni heyecanlandırdı” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.