Güven Kıraç... YAĞMURLU HAVADA ROMANTİK ANLAR!

Güven Kıraç... YAĞMURLU HAVADA ROMANTİK ANLAR!

Güven Kıraç, geçtiğimiz aylarda özel hayatıyla gündem olmuştu. Uzun süredir evli olduğu Başak Kıraç'tan boşanan usta oyuncu, Beyoğlu Asmalımescit'te esmer bir güzelle dudak dudağa kameralara yakalanmıştı. Güven Kıraç, 12 yıllık evliliğinin bitmesine neden olduğu iddia edilen Mervenur Topugil ile önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı.

Başarılı oyuncu Güven Kıraç, genç bir kadınla samimi halde kameralara yakalanmış; 12 yıllık evliliği bu görüntüler nedeniyle sona erdiği iddia edilmişti.

Ardından eşinden boşandığını açıklayan Güven Kıraç artık yeni ilişkisini saklamıyor.

YAĞMURLU HAVADA ROMANTİK ANLAR

Güven Kıraç,  Mervenur Topugil ile önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Yağmurlu havaya aldırış etmeden Nişantaşı sokaklarında yürüyerek romantik anlar yaşayan ikilinin, basın mensuplarını fark ettiğinde ne yapacaklarını şaşırması dikkat çekti.

"BİZİ ÇEKİYORLAR"

Genç kadın, "Bizi çekiyorlar" diye kendisini uyaran Güven Kıraç'ın hemen elini bıraktı. Bu sırada ikili arasında kısa süreli tartışma yaşandı.

Bir süre hararetli bir şekilde konuştukları görülen çiftten Kıraç'ın, Topugil'e "Tut elimi bir şey olmaz. Bırak çeksinler" şeklindeki sözleri duyuldu.

Güven Kıraç: Tut elimi, bırak çeksinler

ELE ELE YOLLARINA DEVAM ETTİLER

Objektiflere kaçamak bakışlar atan Güven Kıraç ile Mervenur Topugil, ardından yine el ele tutuşarak, yollarına devam etti.

Kaynak:milliyet.com.tr / Seçkin ŞENVARDAR

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.