Hacer Tülü… YILDIZ TİLBE İLE YOLA DEVAM!..

Hacer Tülü… YILDIZ TİLBE İLE YOLA DEVAM!..

1 albüm ve 1 single’ın ardından müzik yolculuğuna devam eden Hacer Tülü, 2016'nın sonuna doğru söz ve müziği Yıldız Tilbe'ye ait olan “Dili Ballım” isimli şarkıyla karşımızda.

Aranjesini Osman Çetin'in yaptığı şarkı, Ozan Çolakoğlu stüdyosunda hayat buldu. “Dili Ballım” adlı şarkının klip yönetmenliğini Tamer Aydoğdu üstlendi. Seyhan Müzik etiketiyle de, tüm dijital platformlarda yerini aldı.

"Elimde bir çok şarkı vardı ancak yıllardır bu şarkıyı çok severim,  bir şansımı deneyeyim diyerek Yıldız Tilbe'ye ulaştım. Kendisi, büyük bir memnuniyetle ve hiçbir ücret talep etmeden şarkıyı hediye edebileceğini söyleyince havalara uçtum. Hemen stüdyoya giderek şarkının çalışmalarına başladım" diyen Hacer Tülü;  “Bazı şarkıların yeri ayrıdır. Bu şarkı da benim için özeldi ve şimdi çok daha güzel bir yeri var. Bu enerjinin dinleyenlere de geçeceğine eminim" diyor. Daha önceki çalışmalarında menajeri olmadan hareket ettiği için beklediği çıkışı yakalayamadığının altını çizen Hacer Tülü, "Bu çalışmada çok profesyonel bir ekiple yola çıkıyorum. 2017'de çok başarılı işler yapacağım" dedi.

Müzik dünyasına podyumlardan geçiş yapan Hacer Tülü, sahneler için boyunun uzun olmasının bir dezavantaj olmadığını düşünüyor ve “Çok şükür boyum uzun ama aklım kısa degıl” diyerek de, iddiasını ortaya koyuyor.

 

İŞTE O KLİP;

<iframe width="610" height="385" src="https://www.youtube.com/embed/McqPyUnX8A4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.