Hakan Demirtaş... TAKOZ ÜSTÜNDE SERENAD GERGİNLİĞİ !..

Hakan Demirtaş... TAKOZ ÜSTÜNDE SERENAD GERGİNLİĞİ !..

Arabesk müziğin sevilen sesi Hakan Demirtaş’ın klip çekimde renkli görüntüler oluştu.

Genç müzisyen,  çekimler sırasında altına yerleştirilen takoz ile balkondaki rol arkadaşına şarkısını söylerken hem eğlendi hem de düşme korkusuyla gergin ve zor anlar yaşadı.  

Şarkıları pekçok sanatçı tarafından da seslendirilen Hakan Demirtaş, dördüncü albümünün ilk video klibini ‘Günün Birinde’ adlı şarkıya çekti. Çekimler, Beykoz Kundura Fabrikası’nda gerçekleşti. Yaklaşık 50 kişilik bir ekibin çalıştığı klibin çekimleri 14 saat sürdü. Yönetmenliğini ise Alişan Günay Yıldırım yaptı.

Hakan Demirtaş, Fa Müzik etiketiyle müzik marketlerde yerini alan ‘Hoş geldin’ adlı albümü ile hayranlarına sürpriz yaparak ilk kez ‘arabesk cover’ bir çalışmaya imza attığına dikkati çekti.

Bu arada, müzikseverler bu albümde İmparator İbrahim Tatlıses’in seslendirdiği ‘Dönmüyor Geri’ şarkısını ilk kez Hakan Demirtaş yorumuyla dinleyecek.

Ayrıca proje kapsamında Minik Serçe Sezen Aksu’nun söylediği ‘Hoşgeldin’, Göksel’in okuduğu ‘Günün Birinde’ ve hep Niran Ünsal’ın sesinden dinlediğiniz ‘Gitme Gülüm’ şarkıları da ilk kez arabesk versiyonlarıyla dinleyiciye sunuluyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.