HAKAN URAL'DAN RASİM OZAN VE AHMET ÇAKAR'A TEHDİT!

HAKAN URAL'DAN RASİM OZAN VE AHMET ÇAKAR'A TEHDİT!

Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol adlı programda dün gece ilginç bir tartışma yaşandı.

Ahmet Çakar, Rasim Kütahyalı ve Ertem Şener ile en çok izlenen spor programlarından Beyaz Futbol'da Fenerbahçe yorumcusu Hakan Ural geceye damgasını vurdu.

RASİM OZAN: DAVA AÇARIM

Yaptığı analizler dolayısıyla kendisine yönelik Twitter'da ağır hakaretlerde bulunan Hakan Ural'a"dava açabilirim, hesabını sorarım" diyen Rasim Ozan'a en sonunda Hakan Ural sosyal medyadan sert çıktı ve "Maslak'a doğru geliyorum" tweetini attı.

ÇAKAR, ÇILGINA DÖNDÜ

Hakan Ural'ın "Ben bu varlıklara açık net diyeceğimi dedim gram ciğer yürek böbrek dalağınız varsa ..geçersiniz karsıma canlı yayında, ama yanınıza oturacağım bu Ahmet'le" tweeti sonrası ise Ahmet Çakar adeta çılgına döndü.

"GELMEZSE ADAM DEĞİL"

Hakan Ural'a meydan okuyan Ahmet Çakar "Beni mesela Belgrad ormanına götürsene, bana da göstersene. Kolayı var program 2'de bitiyor. Hakan Ural biraz erkekliğin varsa 2'yi 5 geçe kapıda bekliyorum. Adamsa, erkekliği varsa, biraz böbreği yüreği varsa 2'yi 5 geçe kapıya gelecek. Artık Riva'ya mı gideriz, Belgrad ormanına mı gideriz. Gelmezse adam değil" dedi.

"İNMEZSEN ADAM DEĞİLSİN"

Çakar'ın bu sözleri sonrası Hakan Ural yeni bir tweet atarken "Gelmezsem anam avradım olsun sen inmezsen adam değilsin" ifadelerini kullandı.

"ULAN ŞİMDİ ÇIKIYORUM" DEYİP STÜDYOYU TERK ETTİ

Bunun üzerine Çakar "Ulan şimdi çıkıyorum. Hadi Hakan bekliyorum" deyip stüdyoyu terk etti.

CANLI YAYIN ERKEN BİTTİ

Hemen ardından da program belirlenen saatinden daha erken sona erdi.

"KÜTAHYALI ARAZİ OLMUŞ"

Hakan Ural daha sonra Ahmet Çakar'la buluştuğunu duyurdu:

"Ahmet Bey'le yanlış anlama olmuş ama öteki (Rasim Ozan Kütahyalı) arazi olmuş. Bende asla geri vites olmaz. Bak geldim tek başıma yoktun. O kadar koruma ve polise gerek yok. Korkma ben sana baş başa dolaşacağız"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.