Hakkı Bulut... "FABRİKA KIZI" NA KONUK OLDU !..

Hakkı Bulut... "FABRİKA KIZI" NA KONUK OLDU !..

lk bölümden seyircinin beğenisini kazanan; sımsıcak, samimi karakterleriyle izleyenleri özlenen Yeşilçam esintisi ve kahkahasıyla buluşturan 'Fabrika Kızı'nın setine geçtiğimiz günlerde Hakkı Bulut konuk oldu.

Geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle izleyicisiyle buluşan, Fulya Zenginer ve İsmail Demirci’nin başrollerini paylaştığı ‘Fabrika Kızı’ ekran macerasına devam ediyor.

İlk bölümden seyircinin beğenisini kazanan; sımsıcak, samimi karakterleriyle izleyenleri özlenen Yeşilçam esintisi ve kahkahasıyla buluşturan dizinin setine geçtiğimiz günlerde Hakkı Bulut konuk oldu.

Dizinin soundtrack’i için unutulmaz parçalarından “İkimiz Bir Fidanız”ın kullanım hakkını projeye veren Bulut, ufak bir rol ile Fabrika Kızı’nın setine renk getirdi.

OYUNCULAR TEK TEK USTA SANATÇIYLA FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ!

2.bölümde yer alan bir düğün sahnesi için ‘Fabrika Kızı’ ekibinin setine konuk olan Bulut, sahne gereği düğünde şarkı bile söyledi. Samimi ve babacan tavırlarıyla tüm ekibi kendini hayran bırakan Bulut’la fotoğraf çekilen oyuncular bu fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaşmayı da unutmadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.