Hakkı Bulut...HANGİ SANATÇI ONU GÖZYAŞLARINA BOĞDU?..

Hakkı Bulut...HANGİ SANATÇI ONU GÖZYAŞLARINA BOĞDU?..

Elifnağme programında Elif Güvendik’in sorularını yanıtlayan Hakkı Bulut; Kral TV ödül töreninde yıllar önce hakkının yendiğini belirterek “yıllardır bu kanalın hiç bir davetini kabul etmedim, davetiyelerini de geri gönderdim dedi.

Gündeme taşıdığı düzeyli magazin haberleri ile her gün 360’da yayınlanan Elifnağme programına katılan Hakkı Bulut çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hakkı olan ödülün bir başkasına verildiğini belirten Bulut’un isim vermeden yaptığı açıklamalar üzerine Elifnağme ekibi sanatçının sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalara ulaştı:

BENİ AĞLATTILAR

“Yıllar önce Kral TV ödüllerine davetliydim. Hangi şarkı seçilmişse o şarkının söz yazarı sahneye çağrılır O’na yazdığı söz için ödül verilirdi.

Müziğini yapan da çağırılır O’na da ödül verilirdi. Kazanan açıklandı. Söyleyen sahneye çıktı. Herkese teşekkür etti. Benim adımı bile anmadı.

Kral TV yetkilileri de adımdan söz etmedi. O sanatçı ile Kral TV yetkilileri belli ki anlaşmışlar”. Hakkı Bulut bu olaydan sonra geceyi gözyaşları içinde terk ettiğini de belirtti.

Bu açıklamaların ardından Hakkı Bulut’a ait olan şarkı ve sözü için ödülü Zerrin Özer’in aldığı konu ile ilgili tören kayıtlarından bulundu.

Hakkı Bulut, bu küskünlüğün Kral TV yetkililerinin attığı olumlu adımlar ve gerçekleştirdikleri klip sponsorluğu sayesinde tatlıya bağlandığını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.