Haldun Dormen... MAFYA BABASI OLDU!..

Haldun Dormen... MAFYA BABASI OLDU!..

Türk tiyatrosunun ve Türk sinemasının en büyük oyuncularından Haldun Dormen Her Şey Mümkün filmi için kamera karşısına geçti. Hem de 75 yıllık sanat hayatında hiç canlandırmadığı bir karakterle; bir mafya babası rolüyle...

Haldun Dormen, Her Şey Mümkün için, ilk defa gaddar bir mafya babasını canlandırdı.

Yılların tecrübesi ve çalışma azmiyle Haldun Dormen, bu rol için özel çalışmalar yaptığını söyledi. Rolü daha önce hiç canlandırmadığı farklı bir karakter olmasından dolayı kabul ettiğini söyleyen Haldun Dormen, farklı hikayesiyle Her Şey Mümkün’ü heyecan verici ve sürprizlerle dolu bir film olarak tanımladı.

Haldun Dormen ile Yetkin Dikinciler, Azra Akın, Levent Ülgen, Mehtap Bayrı, Goncagül Sunar, Kaan Girgin, Bahtiyar Engin, Bora Sivri, Umut Oğuz’u buluşturan Her Şey Mümkün 19 Mayıs’ta vizyona giriyor.

Birbirlerine ikiz kadar çok benzeyen İstanbul’un en büyük holdinglerinden birinin patronu Selim ile Kasımpaşa’da tesisatçılık yapan İbrahim’in yolları kesişir. Selim'in çapkınlığının ortaya çıkmaması, düzeninin bozulmaması İbrahim’in vereceği karara bağlıdır. İbrahim’in arkadaşı İlyas’ı mafyanın elinden kurtarmak için kabul ettiği teklif, bu iki ayrı dünyada yaşayan onlarca kişinin hayatını ve Türkiye gündemini derinden etkileyecektir. İşin içine aldatılan kadınların rekabeti de girince şenlik başlar. Her Şey Mümkün; eğlenceli, romantik, heyecanlı her anı sürprizli, hayat gibi dolu dolu bir film.

20 yıldır birlikte başarılı reklamlara, kampanyalara imza atan ekibin ortaya koyduğu Her Şey Mümkün, reklamcılığın ritmi, detaycılığı, görsel zenginliği ve senaryosunun şaşırtıcılığıyla dikkat çekiyor. Her karesi güzel, her esprisi özenli, her sahnesi başka bir dünya. Her saniyesi değerli, her anı dolu dolu.

Her Şey Mümkün, sıcaklığı, samimiyeti, masumiyeti ve temiz aşkı özleyen sinema izleyicileri için yeni bir hikaye anlatımı sunuyor. Seyircinin aklına ve zekasına değer veren Her Şey Mümkün’de hiç bir şey göründüğü gibi değil. Bu hikayede herkes için Her Şey Mümkün...

Her Şey Mümkün, iki yıl emek verilen, oyuncuların yapıma ortak olduğu, her aşamasında yer aldıkları, karar verdikleri yepyeni bir iş modeli ile oluşturulmuş bir film.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.