HALDUN DORMEN VE İCLAL AYDIN'A YOĞUN İLGİ!

HALDUN DORMEN VE İCLAL AYDIN'A YOĞUN İLGİ!

Usta sanatçı Haldun Dormen, D&R Zorlu’da "Nerde Kalmıştık?" adlı yeni kitabı, oyuncu ve yazar İclal Aydın ise D&R Suadiye’de, aşk için giden, kalan ve ölenin hikâyesini kaleme aldığı kitabı "Unutursun"u imzaladı.

Sevdiklerine Sevgililer Günü’nün en anlamlı ve özel hediyesi ‘imzalı kitap’ armağan etmek isteyenler, bu hafta sonu D&R’da düzenlenen imza günü etkinlerine yoğun ilgi gösterdi.

Usta sanatçı Haldun Dormen, D&R Zorlu’da "Nerde Kalmıştık?" adlı yeni kitabı, oyuncu ve yazar İclal Aydın ise D&R Suadiye’de, aşk için giden, kalan ve ölenin hikâyesini kaleme aldığı kitabı "Unutursun"u imzaladı.

 

D&R Sevgililer Günü öncesinde, kendine ve sevdiklerine imzalı kitap hediye etmek isteyen kitapseverler için usta yazarları ağırlamayı sürdürüyor.

 

Haldun Dormen D&R Zorlu’daki imza gününe yoğun ilgi...

 

Altmış yıl boyunca Türk tiyatrosuna damgasını vuran Haldun Dormen, yeni binyılda yaptığı, ürettiği her şeyin bir muhasebesini yaptığı "Nerde Kalmıştık?" kitabının D&R Zorlu’da düzenlenen imza gününde okurlarıyla buluştu. Dormen, her yaştan hayranıyla bir araya gelmenin kendisini mutlu ettiğini dile getirirken, tüm ziyaretçileriyle tek tek ilgilendi.

 

Dormen yeni kitabında yaşam bilgeliğinin, umudu her daim korumanın, çalışkan ve üretken olmanın sihirli formüllerini esprili, tatlı diliyle anlatıyor.

 

İclal Aydın, okurlarıyla D&R Suadiye’de buluştu...

 

D&R, bu haftasonu İclal Aydın sevenleri mutlu edecek bir imza gününe ev sahipliği yaptı. İclal Aydın, yeni kitabı "Unutursun"u D&R Suadiye’de imzaladı; okurlarıyla bol bol sohbet etti ve fotoğraf çektirdi.

 

iclal_aydin_drimzagunu.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.