Halit Ergenç - Bergüzar Korel Ergenç... YILLAR SONRA YİNE BİRLİKTE BAŞROLDELER!

Halit Ergenç - Bergüzar Korel Ergenç... YILLAR SONRA YİNE BİRLİKTE BAŞROLDELER!

2006 yılında yayınlanmaya başlayıp 2009'da final yapan Binbir Gece dizisinde başrol oynayan ve sette birbirlerinr aşık olup evlenen Halit -Bergüzar Ergenç çifti tekrar bir dizide buluşuyor.

Bergüzar Korel Ergenç'in diziye başrol oyuncusu olarak katıldığı yapım şirketinden yapılan açıklama ile duyruldu.

İşte o açıklama;

Halit Ergenç’in başrol oynadığı, Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşacak, yeni sezonun merakla beklenen iddialı projesi “Vatan Haini”nin başrol kadın oyuncusu belli oldu.

Bir süredir cast çalışmaları ve ön hazırlık süreci devam eden projede dizinin yönetmenleri Yağmur-Durul Taylan’ın Azize karakteri için seçimi Bergüzar Korel oldu.

Başarılı oyuncu Bergüzar Korel yeni sezonun en iddialı projesi Vatan Haini’nde Halit Ergenç’in canlandıracağı Cevdet Yüzbaşı’nın tutkuyla aşık olduğu, Balkan güzeli karısı Azize karakteriyle izleyiciyle buluşacak.

Yapımını O3 Medya’nın, yaratıcı yapımcılığını ve yönetmenliğini Yağmur-Durul Taylan’ın üstlendiği, yapımcılığını Nermin Eroğlu’nun yaptığı “Vatan Haini” büyük bir savaşın içerisinde parçalanan bir ailenin yeniden bir araya gelme hikayesidir. Büyülü, tutkulu ve unutulmaz bir aşkın  bir savaşın gölgesinde ayakta kalma mücadelesidir.

Necati Şahin ve Nuran Evren Şit'in senaryosunu yazdığı Vatan Haini dizisinin çekimlerine Ağustos ayında başlanacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.