Haluk Özkan...FETÖ MAĞDURLARI İÇİN KLİP ÇEKTİ!..

Haluk Özkan...FETÖ MAĞDURLARI İÇİN KLİP ÇEKTİ!..

Haluk Özkan, Fetö mensubu Mehmet Baransu’yu ve Taraf gazetesini yazdığı yalan haberden dolayı yıllar önce mahkemeye vermiş ve bundan dolayı TRT den eserleri silinip, yıllarca konserleri iptal edilmiş ve sanatçıya ekran yasağı getirilmişti.

Haluk Özkan albümlerinde yaptığı sıra dışı yorum ve aranjelerini görselliğe de  taşıyan bir sanatçı bu yenilikçi ve tutarlı yanı halk müziğinin de çıtasını yükseltti.

"Yola Zararsın" albümünün ikinci klip çalışması olan sözö, Müziği , Feyzullah Çınar’a Aranje ‘’ Minnet Eylemem’’ türküsünü büyük bir titizlikle yorumlayıp aranje eden Haluk Özkan, Klip çalışmasının Yönetmenliğini de üstleniyor.

‘’Minnet Eylemem’’ klip çalışmasının  kostümlerini imaj maker modacı Murat Günhan’ın yaptığı klip çalışması iki günlük çekimlerin sonucunda ortaya çıktı.

Yaptığı tüm çalışmalar da olduğu gibi, Haluk Özkan’ın Minnet Eylemem, klip çalışmasın da işine gösterdiği özen, itina ve estetik gözlerden kaçmıyor.

Ve sanatçı; uzun yıllar Haluk Özkan dan dinleyeceğimiz yorum ve estetik oranı çok yüksek bir klip çalışmasıyla  dinleyicisinin karşısına çıkıyor.

Seyhan Müzik etiketiyle piyasaya çıkan Haluk Özkan ‘ın, "Yola Zararsın" albümü; 11 seçkin halk türküsü ve yeni bestelerden oluşuyor. Albümün prodüktörlüğünü ve aranjörlüğünü de yapan Haluk Özkan her zaman olduğu gibi klip çalışmasının yönetmenliğini de üslendi.  Arşiv niteliğin de olan, Yola Zararsın albümünün  ikinci  klip çalışmasını uzun seneler keyifle izleyeceğiz.

Haluk Özkan bu klip çalışmasını; ülkemizi 15 Temmuz darbe girişiminde kendi canını  hiçe sayarak önce vatan diyerek ölüme koşan  Astsubay Ömer Halisdemir ve demokrasi için tankların önüne atlayarak yaşamlarını daha iyi bir Türkiye için feda eden  demokrasi şehitlerimize ve ayrıca, FETÖ mağdurlarına ithaf ediyor .

Haluk Özkan klip’inde; bu ülke evlatları MİNET ETMEDİ ve  MİNNET EYLEMEYİZ diyor.

İŞTE HALUK ÖZKAN'IN "MİNNET EYLEMEM" İSİMLİ ŞARKISININ VİDEO KLİBİ...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.