Hamdi Alkan - Selen Görgüzel Alkan... KIYAFETLERİ HAYIR İÇİN SATIŞTA..

Hamdi Alkan - Selen Görgüzel Alkan... KIYAFETLERİ HAYIR İÇİN SATIŞTA..

Ünlü oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan ile eşi Selen Görgüzel Alkan gardroplarından seçtikleri kıyafetlerden bazılarını engelliler ve sokak hayvanları için satışa çıkarttı.

Engelsiz Yaşam Vakfı’nın bir süreden beri devam eden sosyal sorumluluk projesi “Ünlü İkinci El” hızla büyüyor.

Olağan üstü bir katılım ile yüzden fazla sanatçının ve ünlü ismin destek verdiği projede, ünlü isimlere ait kıyafetleri ve eşyaları “Engelliler” ve “Sokak Hayvanları” yararına hayranları için satışa çıktı.

Sanat, sinema, TV, sahne,  iş, medya  ve moda dünyasının ünlülerinin “İkinci El Giysileri”i internet satış sitesi  “unluikinciel.engelsizyasamvakfi.org”dan satılıyor…

Proje kapsamında vakfa bağışlar çığ gibi büyürken satışa sunulan ürünlere her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Aralarında Harisson Ford’un oğlu Ben Ford’un da bulunduğu, Muazzez Abacı, Sibel Can, İbrahim Tatlıses, Kayahan, Hülya Avşar, Serdar Ortaç, İvana sert, Çağla Şikel, Ceren Kaplakarslan, Pascal Nouma, Sergen Yalçın, Deniz Seki, Çelik, Tuncay Şanlı, Vatan Şaşmaz, Kıraç, Seda Üren, Zara, Emel Müftüoğlu gibi yüzün üzerinde ünlü sanatçı projeye ikinci el eşyalarını vererek katkıda bulundular. 

Hamdi Alkan ve eşi  Selen Görgüzel Alkan’da kıyafetlerini bağışladırlar…

Sitede satışa sunulan ürünlere her gün bir yenisi ekleniyor. Ünlü oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan ile eşi Selen Görgüzel Alkan’da kıyafetlerini bağışlayan ünlü isimler kervanına katıldı.

Gardoplarından özenle kıyafet seçen çiftten Hamdi Alkan şort, gömlek ve montları 75 ile 500 TL arasında, eşi Selen hanım ise günlük ve abiye kıyafetleri ile özel işlemeli montu 75-175 TL arasında “unluikinciel.engelsizyasamvakfi.org”dan satılıyor.

Ünlü çift “Yardım etmeyi  çok seviyoruz. Ama bu hayatımın en anlamlı ve ilginç yardımı oldu” dediler. Kıyafetlerini satılması için vakfa bağışlayan ünlü çift böylece hayır sever  taraflarını da göstermiş oldular.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.