Hamit Kaya… LANSMANINA STAR YAĞDI!..

Hamit Kaya… LANSMANINA STAR YAĞDI!..

Dizi ve sinema oyuncusu Hamit Kaya’nın ‘’Yüreğim Terk Etmeden’’ kitap ve albüm lansmanı Dedeman Otel’de görkemli bir şekilde yapıldı… Lansmana bir çok sanatçı destek verdi...

Yazı ve röportajlar; Yusuf EMİN

Kamera; Selim ÖZTÜRK

Beyaz Perde ve Yeşilçam’dan tanıdığımız oyuncu Hamit Kaya’nın ‘’ Yüreğim Terk Etmeden’’ adlı şiir kitabı ve albümü İstanbul Gayrettepe’de Dedeman hotelde görkemli bir şekilde tanıtıldı.

Gecede birbirinden şık bay ve bayanlar konuk olarak katıldı. Gecenin geliri Bakırköy Engelliler Eğitim Enstitüsü Gençlik ve Spor kulübü derneğine bağışlandı…

Geceye Cemiyet Hayatından ünlü isimler akın etti

Yemekli bir şekilde organize edilen lansman gecesi kokteyl ile başladı. Fuaye alanında bayanlar podyumdaymışçasına şıklık yarışına girdi. Afrikalı Ali’nin sunumuyla gerçekleşen geceye, Selahattin Alpay, Seyyal Taner, Aysun Kaya, Ekrem Arpak, Nur Ertürk, Asena, Hüner Coşkuner, Ekin, Gamze Sayın, Teoman Ayık,Şafak Sönmez,Ömer Danış ve Ahmet Selçuk İlkan gibi sanat camiasından isimler katıldı.

Cemiyet hayatının sevilen çifti Mehmet ve Zühre Dalmaz’ın da katıldığı geceye çok sayıda davetli teşrif etti.

GECEDEN RENKLİ  ENSTANTANELER İÇİN TIKLAYINIZ...

Sanatçı dostlarıyla bir arada olmaktan son derece mutluluk duyan Hamit Kaya ‘’ Uzun soluklu bir süreç ve ciddi çalışmalar sonucunda, Kutlu Yayın Evi tarafından basımı üstlenilen kitap ve Map Production ile Taşkın muzik tarafından hazırlanan şiir albümü beğeniye sunuyoruz umarım insanlar beğenirler’’ dedi...

Sahne şovlar ve ünlü isimlerin şarkılarıyla rengarenk bir hal aldı

Ödül Aldığı Radyo Akademi Oskarları ödül törenine buraya söz verdiği ve aynı geceye denk geldiği için katılamayan Afrikalı Ali ödül aldığını sahnede öğrendi ve durumu konuklarla paylaştığında salonda adeta bir alkış tufanı koptu…

Gecede Bakırköy Engelliler Eğitim Enstitüsü Gençlik ve Spor kulübü derneğinden gelen engelli çocuklar gösteri sergiledi. Gösteriyi salondaki herkes alkışlar eşliğinde takip etti.

Nova Ajans ve Furkan Karaoğlan tarafından organize edilen gece de ayrıca Sabiha Alakuş'un tasarım ve dikişlerinden oluşan Osmanlı kıyafetlerinin sergilendiği defileye de ilgi büyüktü.

Gecede orkestrası ile birlikte Sami Çelik konukları mest etti. Katılan ünlü sanatçılar da birer ikişer eser seslendirdiler. Selahattin Alpay ‘’ Urfanın Etrafı’’ eserini Ahmet Selçuk İlkan’ın masasında seslendirdi.

Giydiği kıyafetle gecenin en şık bayanlarından biri olan Seyyal Taner kafasına taktığı çiçeklerle adeta bir Hıdrellez bahçesi gibiydi. Taner ‘’ Şiir bizim kanımızda var. Her Türk Şair doğar’’ dedi.

TRT Müzik’in Program yapımcılarından Ekrem Arpak, hem şiir okuyup hem türkü seslendirdi. Türkücü Ekin ise gecenin başkahramanı Hamit Kaya’yı sahneye davet ederek ona şiir okuttu kendi ise türkü söyledi.

Aysun Kaya ise türküsünü okurken, engelli çocuklar bir anda etrafını sararak ona dans ve oyunlarıyla eşlik ettiler…

Giydiği kıyafetle göz kamaştıran Nur Ertürk ise yıllara meydan okuyan fiziği ve enerjisi ile salondakileri mest etmeyi başardı. Geceye Küçükyalı’daki konseri yüzünden geç gelen Hüner Coşkuner katılımcılara mini bir  konser verdi…

Coşkuner yorgun olması hasebiyle fotoğraf çekilmeyi başta reddetse de yoğun ilgiyi kıramadı ve sevenleriyle fotoğraf çekildi.

Magazinkolik.com mikrofonlarına konuşan Hüner Coşkuner ‘’Hamit Kaya’yı tebrik ediyorum, Sanat her daim yaşaması gereken önemli bir unsurdur. Şiirler, türküler, eserler bunlar bizim en büyük mirasımızdır’’ dedi.

Herkesin güler yüzlerle ayrıldığı geceye medya da yoğun ilgi gösterdi...

İŞTE GECEYE AİT GÖRÜNTÜ VE RÖPORTAJLAR;

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.