Hande Yener... TEPEDEN TIRNAĞA' MOR'ARDI!

Hande Yener... TEPEDEN TIRNAĞA' MOR'ARDI!

Hande Yener pop müzikte çıtayı, hiç konmadığı kadar yükseğe koyuyor... ‘Bir hit bulup albüm yapalım’ diyenlere, istisnasız her şarkısı hit olacak bir albümle, ders niteliğinde bir cevap veriyor.

Türk Pop Müziği’nin kraliçesi Hande Yener, kariyerindeki 12. stüdyo albümüyle müzikseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başarılı yorumcu, profesyonel müzik hayatının 16. yılına, arşivlerde yer alacak ‘dev’ bir albümle giriyor!

HANDE’NİN ‘ŞAMPİYONLAR LİGİ’!

Hande Yener’in 06.06.2016 tarihinde piyasaya çıkaracağı “Hepsi Hit” albümü, müzik sektörünün ‘Yıldızlar Karması’nın imzası taşıyor.

Daha önce, hiçbir albümde bir araya gelmeyen, sektörün ‘Şampiyonlar Ligi'ni oluşturan müzik adamları ‘Hepsi Hit’te buluştu.

handeyener_benekli.jpghandeyener_benekli.jpg

Pop müziğin son yıllarına damga vuran ve onlarca hite imza atan Mert Ekren, Altan Çetin, Ersay Üner, Edis, Murat Dalkılıç, Berksan, Gürsel Çelik ve Bora Uzer gibi birbirinden değerli isimler yılın albümünü müzikseverlere sunuyor.

Poll Production by Polat Yağcı etiketli ‘Hepsi Hit’ için imajını da yenileyen Hande Yener albümdeki “Mor” isimli şarkıdan esinlenerek saçlarını mora boyattı.

handeyener_mor_1.jpghandeyener_mor_1.jpg

Güzel yorumcu, geçtiğimiz günlerde albüm fotoğrafları için Cem Talu’nun objektifine poz verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum