Hangimiz Sevmedik... ADİLE VE MÜNİR'LE İLGİLİ BÜYÜK SÜRPRİZ!

Hangimiz Sevmedik... ADİLE VE MÜNİR'LE İLGİLİ BÜYÜK SÜRPRİZ!

Senaryosunu Alphan Dikmen ve Başak Angigün’ün yazdığı, yönetmenliğini Metin Balekoğlu’nun üstlendiği ve BSK Yapım tarafından hazırlanan Hangimiz Sevmedik, 28 Kasım Pazartesi akşamı saat 20.00’da TRT 1 ekranında olacak.

Yeşilçam sıcaklığını televizyonlara taşıyan Hangimiz Sevmedik, yine dopdolu ve keyifli… TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve kısa sürede izleyicilerin büyük beğenisini toplayan dizinin yeni bölümü, 28 Kasım Pazartesi akşamı saat 20.00’da ekrana gelecek.

 Başrollerinde Can Yaman, Selen Soyder, Cengiz Bozkurt, Veysel Diker, Mehtap Bayri ve Altan Erkekli, Gül Onat gibi usta oyuncuların yer aldığı Hangimiz Sevmedik, özlenen Yeşilçam sıcaklığını yaşatacak.

Güçlü oyuncu kadrosu ve eğlenceli hikâyeleriyle aile, dostluk, yardımseverlik, paylaşımcılık gibi duyguları izleyiciye yansıtıyor.

 Adile ve Münir, Şener ile Ayşen’in nişanını atıyor. Ortalık karışıyor!

Tuncay ve Sevda’nın arasındaki münasebeti öğrenen Adile ve Münir büyük bir şok geçirir. Bir de üstüne Müşfik’in gelip Şener ile Ayşen’in evini tuttuklarını söylemesi işleri iyice karıştırır.

Bunun üstüne Adile ve Münir Şener ile Ayşen’in gıyabında nişanı atar.Ancak Şener ve Ayşen’in ayrılmaya hiç niyetleri yoktur. Adile ile Münir yine onları eve almaz. Fakat bu kez Tarık, Itır, Sevda ve Tuncay da onların yanındadır.

 Çocuklarından gördükleri tepkiye çok içerleyen Münir ve Adile onlara bir ders vermeye karar verirler. Fakat işler istedikleri gibi sonuçlanmaz. Yuvacık mahallesini Adile ve Münir ile ilgili büyük bir sürpriz bekler.

 Diğer yandan Itır’ın aklına, Emel ile İlyas’ın ayrılabilmesi için bir plan gelir. Bu planı duyan Emel ile İlyas, biraz buruk da olsa planı kabul eder.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.