Hangimiz Sevmedik... BEBEK KRİZİ!

Hangimiz Sevmedik... BEBEK KRİZİ!

Başrollerinde Can Yaman, Yeliz Kuvancı, Cengiz Bozkurt, Veysel Diker, Mehtap Bayri ve Altan Erkekli, Gül Onat’ın yer aldığı ‘Hangimiz Sevmedik’ 27 Mart Pazartesi akşamı saat 20.00’da 32’nci bölümü ile ekrana gelecek.

TRT 1’in bol kahkahalı sıcacık mahalle dizisi ‘Hangimiz Sevmedik’ her hafta konularıyla Yeşilçam’a göndermeler yaparken diğer yandan da özlenen mahalle yaşamının sıcaklığını ekrana getirmeye devam ediyor.

Kimsesiz bebeğin yeni ailesi olan Ayşen ve Şener ilk günden fire verir. Bebek sürekli ağlamaktadır. Ayşen ve Şener ne yapacaklarını şaşırır.

Münir Adile’nin diline düşmemek için onlara yardımcı olur. Ancak bir şekilde Adile’den yardım istemek zorunda kalacaktır.

Tarık ve Itır cephesinde de konu bebektir. Adile bebek sahibi olmaları konusunda ikiliye üstü kapalı baskı yapmaya başlamış, Sevda da yeğen sahibi olma arzusuyla ona destek vermiştir.

Bu durum Tarık ve Itır’ın aralarının açılmasına sebep olur. Tarık bebek sahibi olmak konusunda çok istekli Itır ise henüz hazır değildir.

 Emel ve İlyas artık sevgilidir. Bu konuda acemi olan ikili herkese akıl danışır. Adile ve Münir’in tavsiyeleri evlere şenliktir.

 Bebeği evlat edinmek isteyen Şevket, Perran, Hulusi ve Şükriye, Ayşen ve Şener’in bebeğe iyi bakamayacağını düşünürler ve her fırsatta Münir’in evine baskın yaparlar.

 Mahallede dolanan yabancı biri gençlerin dikkatini çekmiştir. Yadigâr hırsız olduğunu düşündüğü için Süleyman’a haber verir. Ancak bu kişi herkesi çok şaşırtacaktır.

 Senaryosunu Alphan Dikmen ve Başak Angigün’ün kaleme aldığı, yönetmenliğini Metin Balekoğlu’nun üstlendiği, BSK Yapım tarafından yayına hazırlanan ‘Hangimiz Sevmedik’ 27 Mart 2017 Pazartesi akşamı saat 20.00’da TRT 1 ekranında izleyici ile buluşacak. 

 

<iframe width="610" height="385" src="https://www.youtube.com/embed/KddDz-PRP2Y?list=PLLVHkAZAnMtbeFXT8co5mrlR4dtASB4B-" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.