Hangimiz Sevmedik... ŞEHİT POLİSLERİMİZ ANILIYOR!

Hangimiz Sevmedik... ŞEHİT POLİSLERİMİZ ANILIYOR!

BSK Yapım tarafından yayına hazırlanan ‘Hangimiz Sevmedik’ 27 Şubat 2017 Pazartesi akşamı saat 20.00’da 28. bölümü ile TRT 1 ekranında izleyici ile buluşacak.

TRT 1’in bol kahkahalı sıcacık mahalle dizisi ‘Hangimiz Sevmedik’ her hafta konularıyla Yeşilçam’a göndermeler yaparken diğer yandan da özlenen mahalle yaşamının sıcaklığını ekrana getirmeye devam ediyor.

Bu haftaki fragmanı izleyiciler tarafından büyük ilgi toplayan dizinin yeni bölümünde, şehit polislerin anıldığı duygusal anlara yer verilecek.

Başrollerinde Can Yaman, Yeliz Kuvancı, Cengiz Bozkurt, Veysel Diker, Mehtap Bayri ve Altan Erkekli, Gül Onat’ın yer aldığı ‘Hangimiz Sevmedik’ 27 Şubat Pazartesi akşamı saat 20.00’da 28’nci bölümü ile ekrana gelecek.

Adile, Münir'e verdiği haberle onu şoka sokup bayıltmış, hemen peşinden Tarık ve Itır'dan aldığı haberle de kendisi bayılmıştır. İkisi de gözlerini hastane odasında açarlar.

Karakol cephesinde ise Süleyman'ın yaptığı bir hata Hulusi komiseri emeklilik kararı almak zorunda bırakacaktır. Mahalleli onu bu kararından döndürmek ve yapılan hatayı düzeltmek için seferber olur.

Tarık ve Itır çifti ise Münir ve Adile'ye kendilerini affettirme derdine düşmüşlerdir. Fakat bunu bir türlü başaramazlar. Bir süre sonra ikili, anne ve babalarıyla barışmanın yolunun Hulusi'den geçtiğini fark ederler.

Onu göreve döndürmek hem mahalleliyi ve kendilerini mutlu edecek, hem de Adile ve Münir'le barışmalarına vesile olacaktır.

Senaryosunu Alphan Dikmen ve Başak Angigün’ün kaleme aldığı, yönetmenliğini Metin Balekoğlu’nun üstlendiği, BSK Yapım tarafından yayına hazırlanan ‘Hangimiz Sevmedik’ 27 Şubat 2017 Pazartesi akşamı saat 20.00’da TRT 1 ekranında izleyici ile buluşacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.