Hangimiz Sevmedik... TARIK BÜYÜK SIRRINI ANNESİNE SÖYLÜYOR!

Hangimiz Sevmedik... TARIK BÜYÜK SIRRINI ANNESİNE SÖYLÜYOR!

Başrollerinde Can Yaman, Yeliz Kuvancı, Cengiz Bozkurt, Veysel Diker, Mehtap Bayri ve Altan Erkekli, Gül Onat’ın yer aldığı ‘Hangimiz Sevmedik’ 20 Şubat Pazartesi akşamı saat 20.00’da 27. bölümü ile TRT1 ekranlarına gelecek.

Başrollerinde Can Yaman, Yeliz Kuvancı, Cengiz Bozkurt, Veysel Diker, Mehtap Bayri ve Altan Erkekli, Gül Onat’ın yer aldığı ‘Hangimiz Sevmedik’ 20 Şubat Pazartesi akşamı saat 20.00’da 27’nci bölümü ile ekrana gelecek. Oyuncu Açelya Elmas dizinin bu haftaki bölümünde de konuk oyuncu olacak.

İlyas’ın Şevval ile evleneceği haberi mahallede bomba etkisi yaratır. Emel bu kez onunla konuşup aşkını anlatmaya kararlıdır. Perran hamile olduğundan şüphelenir ve Itır’a söyler. Itır bir gebelik testi alarak onu bu şüpheden kurtarır.

Kendi emekleri ile evlenmeye karar veren Şener ile Ayşen daha çok para kazanabilmek için sucuda işleri büyütmek üzere bazı adımlar atacaklardır.

Tüm bunlar olurken Tarık ve Itır’ı ziyarete gelen Adile, Perran’ın gebelik testini görüp bunu Itır’a yorar ve bu duruma çok kızacaktır. Tarık annesini sakinleştirmek adına aylardır sakladıkları sırrı açık eder ve evli olduklarını söyler.

‘Hangimiz Sevmedik’ dizisi ismini, rahmetli Müslüm Gürses’in seslendirmiş olduğu ‘Hangimiz Sevmedik’ adlı eserden almakta ve ayrıca dizide Yeşilçam’a gönderme yapan karakter isimleri dikkat çekmekte.

Senaryosunu Alphan Dikmen ve Başak Angigün’ün kaleme aldığı, yönetmenliğini Metin Balekoğlu’nun üstlendiği, BSK Yapım tarafından yayına hazırlanan ‘Hangimiz Sevmedik’ 20 Şubat 2017 Pazartesi akşamı saat 20.00’da TRT 1 ekranında izleyici ile buluşacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.