Hangimiz Sevmedik... TARIK VE ITIR'IN PLANLARI BOZULUR!

Hangimiz Sevmedik... TARIK VE ITIR'IN PLANLARI BOZULUR!

Yeşilçam özlemi hisseden seyircinin başını döndürecek olan ‘Hangimiz Sevmedik’ 29 Ağustos Pazartesi günü saat 20.00’de 4. bölümü ile TRT 1 ekranında izleyici ile buluşacak.

 TRT 1’in yeni dizisi ‘Hangimiz Sevmedik’ 29 Ağustos Pazartesi akşamı saat 20.00’da dördüncü bölümü ile izleyici ile buluşacak.

Renkli karakterleriyle sıcacık bir mahalle dizisi olan ‘Hangimiz Sevmedik’ özlenen mahalle yaşamını, komşuluk, aile, dostluk gibi kavramları, sıcak aile ilişkilerini ve aşk hikâyelerini konu alıyor.

 ‘Hangimiz Sevmedik’, Can Yaman, Selen Soyder, Cengiz Bozkurt, Veysel Diker, Mehtap Bayri ve Altan Erkekli, Gül Onat, gibi güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor.

 Yapımcılığını ‘Beni Böyle Sev’ dizisinin yapımcılığını üstlenen BSK Yapım’ın üstlendiği, senaryosunu Alphan Dikmen ve Başak Angigün’ün kaleme aldığı ve yönetmenliğini Metin Balekoğlu’nun yaptığı dizi, Adile ve Münir’in 36 yıl önce bir yanlış anlama sonucu biten aşkını ve çekişmelerini, Yeşilçam tadıyla ekrana yansıtıyor.

 Dördüncü bölüm konuk oyuncuları arasında Altan Erkekli’nin oğlu Efe Erkekli ve Adile’nin gençliğini oynayan Nergis Taşyürek dikkat çekiyor.

Efe Erkekli, babasının gençliğini oynadığı ‘Genç Münir’ karakterini canlandırıyor. ‘Hangimiz Sevmedik’ dizisi ismini, rahmetli Müslüm Gürses’in seslendirmiş olduğu “Hangimiz Sevmedik” adlı eserden alıyor ve dizide Yeşilçam’a gönderme yapan karakter isimleri ile dikkat çekiyor.

 Dizi, 36 yıl önce aynı mahallede doğan ve beraber büyüyen Adile ve Münir’in birbirlerine olan aşkı ve iş ortağı olan babalarının incir çekirdeğini doldurmayacak bir nedenden tartışıp, yollarını ayırmaları sonucu yaşadıkları zorlukları konu alıyor.

Macera, ailelerini bir araya getirmek, onları ikna etmek için her şeyi deneyen Adile ve Münir’in başarılı olamayıp, kaçıp evlenmeye karar vermeleri ile devam ediyor.

Kaçmaya karar verdikleri gecenin tarihinin 12 Eylül 1980 olması ve askerin yönetime el koyması tesadüfü sonucu bir dolu olayları beraberinde getiriyor.

 Dizinin dördüncü bölümünde birbirinden ilginç olaylar yaşanıyor!

 Dizinin dördüncü bölümünde, barodan Itır Yeşil Çam adına gönderilen çiçek, Tarık ve Itır çiftinin bütün planlarını bozuyor.

Çiçeği teslim etmek için Itır'dan kimlik isteyen görevli karşısında kalakalan ikili ne yapacaklarını bilemezken, onların bu çaresiz halini gören Şener devreye girerek ve durumu toparlıyor ve suçu üstüne alıyor.

Şener’in bu fedakârlığı Tarık ve Itır üzerindeki şüpheyi yok etmeye yetmezken, Adile, oğlu Tarık'ın Şevket aracılığıyla gözlerden uzak bir muhitte 1+1 eşyalı bir ev tuttuğunu öğreniyor.

Münir kızının ufak bir yalanını yakıyor ve her ikisi de çocuklarının kendilerine yalan söylüyor olmaları üzerine çaktırmadan takibe başlıyorlar.

Mahalle ayağında ise Şener başlıklı ufak bir toplantı tertiplenirken, hep birlikte Şener'in mahalleye, esnafa, komşularına verdiği zararı minimize etmenin yollarını ararlar.

Tek yol onu iş güç sahibi yapmak gibi görünüyor. Böylelikle Şener hem başkalarına bulaşmayacak, hem de bunca zaman bulaştığı insanlara olan borçlarını yavaş yavaş ödeyebilecektir.

Fakat plan tam tersine işler ve Şener, mahalleliyi bir kez daha tongaya düşürür. Tarık ve Itır cephesinde ise işler sarpa saracak ve herkesten gizli buluşabilmek amacıyla tuttukları daire başlarına bela olacaktır.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.