HANIMLAR DİKKAT !.. HANGİ HİLELER, BACAK BOYUNUZU DAHA UZUN GÖSTERİR?..

HANIMLAR DİKKAT !.. HANGİ HİLELER, BACAK BOYUNUZU DAHA UZUN GÖSTERİR?..

Bacak boyunuzu olduğundan daha uzun göstermek istiyorsanız hangi moda hileleri işinize yarayabilir.?..

Bacak boyunuzun istediğiniz uzunlukta olmadığını mı düşünüyorsunuz? Üzülmeyin! Birkaç moda hilesi ile bacak boyunuzu olduğundan daha uzun gösterebilmeniz mümkün.

İşte size birkaç ipucu:

1- Yüksek bel pantolon

2000'lerde bir anda popüler olan düşük bel modası yavaş yavaş tarih oluyor. Yüksek bel pantolonlar son birkaç sezondur başroldeki yerlerini kaptırmamakla beraber çoğu kadının da hayatını kurtarıyor. Belde başlayan bu pantolonlar yere kadar uzanıyorsa bacak boyunuzu uzatmanız daha da kolaylaşıyor.

2- Nude topuklar

Özellikle bilekten bağlanan ayakkabılar bacak boyunuzu keseceğinden sizi olduğunuzdan daha kısa gösterir, bunu unutmayın! Normal renk bir stiletto bilekten bağlamalı ayakkabılara göre sizi daha uzun gösterecektir. Ancak bir kurtarıcı var ki stil kodlarınıza eklemenizi mutlaka öneriyoruz: Nude topuklular! Bacak boyunuzu uzatıp kesme yapmayacağı için bacağı ve bilekleri ince uzun göstermekte bir numaralı yardımcınız.

3- Baştan aşağı aynı tonlar

Baştan aşağı aynı renk ya da aynı rengin tonlarını giymek, vücudunuzun proporsiyonu kesmeyeceğinden size ince uzun bir form kazandırmakta yardımcı olur, böylece bacak boyunuz daha uzun görünür.

4- Geniş paça pantolonlar

Bacak boyunu saklayan geniş paça pantolonlar bacaklarınıza oldukça uzun bir form verecek. Ancak dikkat! Kilo problemi olanların bu pantolonu tercih etmesini tavsiye etmiyoruz. Oldukça hantal bir görünüm yaratabilir bizden söylemesi!

5- Mini etek&kısa şort

Mini etek ya da kısa şortlar bacak boyunuzu oldukça uzun gösterir.

6- Kenarları açık stilettolar

Bu mucizevi ayakkabılar hayatımıza girdiğinden beri çevremizde oldukça şık kadınlar görmeye başladık. Stilettonun vücuda ince ve uzun bir form verdiğini biliyoruz. Ancak kenarları açık stilettolar bu formu daha da güçlendiriyor ve bacak boyunu uzatıyor.

7- Dikey çizgiler

Küçüklüğünüzden beri bildiğiniz kuralı uygulayın: Enine çizgiler geniş, dikine çizgiler ise ince gösterir. Dikey çizgilere sahip pantolon ya da etekler giyerek bacak boyumuzu uzata

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.