Hannas... HAVUÇ’LA SALÇA’DAN KORKU DANSI!

Hannas... HAVUÇ’LA SALÇA’DAN KORKU DANSI!

Korku sinemasına farklı bir boyut getiren Kamil Aydın’ın yönetmenliğini üstlendiği “Hannas”ta Furkan Kızılay siyah saçları ve sakallarıya sinemaseverleri şaşırtacak.

Uzun soluklu ekran dizilerinden tanıdığımız iki genç yetenek Furkan Kızılay ve Hazal Şenel bu hafta sonu vizyona giren “HANNAS” filmi ile beyazperde de korku rüzgarları estirecek. Korku dünyasının sınırlarının zorlandığı “HANNAS” ta genç ve yeni mezun psikolog Mert’in (Furkan Kızılay) işe başladığı hastaneye hasta olarak gelen Elif’le (Hazal Şenel) hikayesi konu ediliyor. Varyant Yapım’ın ilk sinema filmi olan “HANNAS” Mars Dağıtım etiketi ile beyazperdeye yansıyor.

 

 Okuldan yeni mezun olmuş bir genç psikolog Mert rolü ile izleyici karşısına çıkacak Havuç (Furkan Kızılay) sinemayı çok sevdiğini ve farklı rollerle izleyiciyi şaşırtmaya devam edeceğini söylüyor.

Kaynağını Kuran-ı Kerim’de geçen “Nas” suresinden alan filmde bu güne kadar sevimli rollerle izleyici karşısında olan genç yetenek Hazal Şenel Elif rolü ile sinema izleyicisini derinden sarsacak. En son Pis Yedili dizisinde Salça karakteri ile ekranlarda olan Hazal Şenel, “Elif” ile çıktığı yolculukta kendi psikolojisinin de bozulduğunu ve çekimler biter bitmez soluğu yurt dışında aldığını söylüyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum