Harun Kolçak... '30 YIL SONRA BALIK YEDİM!'

Harun Kolçak... '30 YIL SONRA BALIK YEDİM!'

Emre Saygı’nın Youtube’den canlı yayınlanan interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, ünlü sanatçı Harun Kolçak oldu.

 ‘Çeyrek Asır’ albümüyle uzun bir aranın ardından sevenleriyle buluşan Harun Kolçak, canlı yayında Emre Saygı ve sosyal medya kullanıcılarının sorularına samimi açıklamalrda bulundu.

Yaşımı Hastanede Hatırladım

Hayli keyifli anların yaşandığı programda sosyal medya kullanıcılarının yaşını sorması üzerine Harun Kolçak “ Ben beden yaşımı hiç ciddiye almıyorum hala Kadıköy’de rock dinleyen serseri çocuğum. Yaşımı sadece hastanede yattığım günlerde hatırladım” dedi.

Mum Olmadan Sahneye Çıkmam

Olmazsa olmazları arasında kulisinde mum olmadan sahneye çıkmadığını söyleyen Harun Kolçak “ Benimde sahne öncesinde yaptığım ritüellerim var.

Kulisimde mum olmadan sahneye çıkmam ve kulisimin sessiz olması lazım. Diğer sanatçıların aksine sahne öncesi alkol kesinlikle kullanmıyorum. Kendimi doğanın efendisi değil de doğanın kendisi olarak görüyorum” dedi.

30 Yıl Sonra Balık Yedim

Hastalık sürecinde doktorun uyarılarıyla 30 yıl sonra ilk defa balık yediğini söyleyen Harun Kolçak “ Kemoterapi görürken doktorum yüksek hayvan proteini alman gerekiyor dedi ama vejetaryen olduğum için en ünlü restaurantlardan getirilen etleri bile yiyemedim.

Ama sadece 30 yıl sonra ilk defa balık yedim” dedi.

Ünlü Olmak İstemedim

Hayatı boyunca hiç bir zaman ünlü olmak istemediğini söyleyen Harun Kolçak “ Ben hiçbir zaman ünlü olayım çok param olsun istemedim. Çıktığım günden beri star olmak istemedim ve olmadım da, müzisyenim ben” diye konuştu.

Alışveriş Zaafım Var

Kendisini ödüllendirmek için alışveriş yaptığını ancak bu bir zaafa dönüşünce kredi kartlarını iptal ettirdiğini söyleyen Harun Kolçak “ Kendimi ödüllendirmek istediğimde alışveriş yapıyorum. Alışverişi çok seviyorum ama bu bir zaafa dönüştü bu yüzden kredi kartlarımı iptal ettirdim” dedi

İkinci El Kıyafetler Giyiyorum

İkinci el eşya satan dükkanları çok gezdiğini söyleyen Harun Kolçak “ İkinci el eşyalar satan dükkanları çok geziyorum ve ikinci el kıyafetler alıyorum sürekli.

Hatta bu üzerimdeki kazağı da ikinci el eşya satan bir yerden aldım” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.