Harun Kolçak... 'ELİMDE DEĞİL'İ KİBARİYE İÇİN YAPTIM!

Harun Kolçak... 'ELİMDE DEĞİL'İ KİBARİYE İÇİN YAPTIM!

Armağan Çağlayan, sunuculuğunu yaptığı ve hafta içi her akşam teve2 ekranlarında yayınlanan “Hepsi Bugün Oldu” programında, sevilen müzisyen Harun Kolçak’ı konuk etti.

Harun Kolçak, “Elimde Değil” adlı parçasıyla ilgili, “Kibariye’ye yaptım ben o besteyi. Kibariye bu parçanın canına okur dedim” dedi.

Hızlı bir parça istediği için Kibariye’nin şarkıyı almadığını söyleyen Kolçak, aynı şarkı için Bendeniz’le bir araya gelme hikâyelerini anlattı.

İŞTE EKRANDAKİ O ANLAR;

<iframe width="610" height="385" src="https://www.youtube.com/embed/_mMebudgRz0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

Murat Şeker: "Benim isim biliniyor ama cisim bilinmiyor”

Hafta içi her akşam teve2 ekranlarında yayınlanan ve Armağan Çağlayan'ın sunduğu “Hepsi Bugün Oldu” programına yönetmen Murat Şeker katıldı.

Şeker, kendi adını kullanıp kadınları “Elektrik alıyorum sizden” diyerek dolandıran adama, “Kardeşim TEDAŞ’ta mı çalışıyorsun? Nasıl alıyorsun bu elektriği? Alet mi var!” diyerek seslendi. Şeker, Armağan Çağlayan’ın “Murat Şeker ismini nereden biliyorlar” sorusuna “Benim isim biliniyor ama cisim bilinmiyor!” şeklinde cevap vererek ekran başındakileri güldürdü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.