Hasan Dere... 'TAZMİNAT DAVASI' AÇIKLAMASI!

Hasan Dere... 'TAZMİNAT DAVASI' AÇIKLAMASI!

Hasan Dere'nin, eski sevgilisi Deniz Gençay'a açtığı 50 bin liralık tazminat davasının mahkemece reddedildiği haberlerinin medyada yer alması üzerine Dere’nin avukatı konuya açıklık getirdi.

Hasan Dere'nin, eski sevgilisi  Deniz Gençay'a açtığı 50 bin liralık tazminat davasının mahkemece reddedildiği haberlerinin medyada yer alması üzerine Dere’nin avukatı Selma Yıldız  konuya açıklık getirdi.

Söz konuus açıklama;

"Açtığımız dava Deniz Gençay'ın müvekkilimin özel hayatına ilişkin mahrem bilgileri ve gerçek olmayan isnatlarla  müvekkilimi kamuoyunda küçük düşüren, itibarını zedeleyen açıklamalarına ilişkin bir tazminat davasıydı.

Dava sonuçlandı ve mahkeme tazminat talebimizi reddetti. Ancak bu yargılamanın sona erdiği davanın kesin sonuçlandığı anlamına gelmiyor.

Çünkü henüz mahkemenin neye dayanarak böyle bir karar verdiğini dahi bilmiyoruz. Gerekçeli karar açıklandıktan sonra temyize başvurucaz."

"Kaldı ki dava dilekçelerimizde de belirttiğimiz üzere özel hayatında her ne yaşadıysa dava açtığımız bu şahsın bunları anlatacağı yer magazin programları değildir, eğer iddiaları doğru ise şiddet görmüş ise yıpratılmış ise birincisi neden yetkili makamlara gitmemiştir, ikincisi bu kadar kötü bir profil çizdiği bir insanla niye bu kadar uzun seneler birlikte olmuştur.

Magazin programlarına çıkıp  art niyetli bir şekilde müvekkilimi kötülemesi, mahremini, özel hayatını bu kadar ortaya koyması tamamen müvekkilime ve ilişkisine zarar verme kastıyla yapılmıştır ve müvekkilimin kişilik hakları ağır bir şekilde ihlal edilmiştir bu nedenle mahkemenin verdiği karar hukuka ve hakkaniyete aykırıdır, sonuna kadar takipçisi olacağız" 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.