Hasibe Eren..."YALAN DÜNYA"NIN GÜLİSTAN'I MODA KEYFİNDE!..

Hasibe Eren..."YALAN DÜNYA"NIN GÜLİSTAN'I MODA KEYFİNDE!..

Yalan Dünya dizisinde ki "Gülistan" karakateri ile milyonların gönlünde taht kuran Hasibe Eren, önceki gün Moda'da magazinkolik.com objektiflerine takıldı.

Haber; Mehmet KARADEMİR

Dün öğle saatlerinde Moda burnunda bulunan bir cafe'de arkadaşları ile buluşan Hasibe Eren'in neşeli hali ve sportif şıklığı gözlerden kaçmadı.

Zaman zaman son derece ciddi bazende kahkahalarla dolu sohbetde Hasibe Eren'in sadece su içiyor olması, "acaba yeni projeler için form mu tutuyor" yorumlarına sebep oldu.

"Sıdıka" dizisinde ki karakteriyle yıldızı parlayan ve çok sevilen, bu sevgi yumağını "Yalan Dünya" da ki fenomenleşen "Gülistan" karakteri ile büyüten Hasibe Eren, cafe de fazla kalmayıp gelen bir telefon üzerine alelacele cafe den ayrıldı..

Hasibe Eren hakkında...

Hasibe Eren; İstanbul Üniversitesi Piyasa Araştırmaları ve Reklamcılık bölümünü bitirdi.Daha sonra Edebiyat Fakültesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji Bölümü'nü bitirdi

1996'da Show TV'de yayınlanan Sıdıka dizisi ile ünlendi. 1996'dan bu yana, İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatroları çocuk eğitim biriminde görev yapıyor.

24'ün aktüalite programı "Bir Zamanlar Türkiye" ile 2008'de televizyon sunuculuğuna adım attı. 2010-2011 yılları arası TRT 1'de yayınlanan Yerden Yüksek adlı dizide Gülizar rolünü canlandırmıştır. En son rol aldığı proje ise  Kanal D'de yayınlanan Yalan Dünya dizisidir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.